Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 6 d’abril del 2021

'Chucky Series'.

SYFY i USA Network han publicat un nou teaser per a la pròxima sèrie de Chucky de Don Mancini, advertint als espectadors de que l’icònic joguet slasher tornarà amb més terror. El vídeo, que podeu veure a continuació, presenta una mirada darrera de les càmeres del procés de creació del ninot assassí, ja que la sèrie està configurada per a utilitzar la robòtica per a donar-li vida al malvat icònic.

El teaser arriba menys d’una setmana després de que finalment comencés la producció del projecte, que originalment estava programada per estrenar-se durant el 2020, però degut a la pandèmia en curs, l’inici de la producció es va endarrerir fins aquest any i s’espera que acabi la filmació al mes d’Agost.

En la sèrie Chucky, després de que una ninot vintage Chucky apareix en una finestra en un pati suburbà, una idíl·lica ciutat estatunidenca es veu immers en el caos quan una sèrie de assassinats horribles comencen a exposar les hipocresies i els secrets de la ciutat. Mentre tant, l’arribada d’enemics, i aliats, del seu passat amenaça en exposar la veritat darrera dels assassinats, així com els orígens no explicats del ninot dimoni com un nen aparentment ordinari que d’alguna manera es va convertir en aquest monstre.

L’any 1988, Chucky es va obrir camí en l’esperit de la cultura pop amb l’estrena de Child’s play dirigit i coescrit per Tom Holland (l’actual Spidey NO). La sensació internacional va generar sis seqüeles, totes les quals va escriure Mancini i va produir David Kirschner.

Mancini (Hannibal) i Kirschner (Hocus Pocus) en són els productors executius al costat de Nick Antoscia (The Act) a traves de la seva companyia Eat the Cat. Aquest projecte serà la segona col·laboració de Mancini amb Syfy, ja que ha treballat en la sèrie antològica de terror ‘Channel Zero’.

La sèrie comptarà amb el retorn dels veterans de la franquícia Brad Dourif, Jennifer Tilly, Fiona Dourif, reprenent els seus papers com la veu del ninot assassí, Tiffany i Nica Pierce respectivament, així com els nouvinguts a la franquícia, l’alumne de Final Destination Devon Sawa, Zackary Arthur (Transparent), Teo Briones (Ratched), Bjorgvin Arnarson (PEN15) i Alyvia Alyn Lind (The Young and the Restless), els quals estan preparats per a interpretar als joves protagonistes.

La franquícia de Child’s Play va estar funcionant durant 30 anys, amb el primer film que es va estrenar l’any 1988 i va ser èxit de taquilla, generalment amb critiques positives i un seguiment de culte, generant sis seqüeles que van seguir més o menys l’èxit de la primera entrega, però que lentament van anar guanyant més critiques mixtes i negatives, fins la revitalitzada Curse of Chucky, que va tornar a les arrels de terror de la franquícia i va obtenir critiques més positives. L’última entrega, Cult of Chucky, va ser estrenada en Blu-ray i video on demand el passat Octubre i va rebre fortes critiques per part dels crítics. Brad Dourif ha estat un element bàsic de la franquícia des del seu inici, ja que es el que posava veu al ninot assassí en tots els films, tret clar del film de Orion Pictures de 2019.

Aquest últim Child’s Play, estrenat el Juny de 2019 va estar dirigit per Lars Klevberg i protagonitzat per Gabriel Bateman com a Andy i Aubrey Plaza com la seva mare. Mark Hamill és el que va posar veu al ninot Chucky.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada