Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 d’abril del 2021

'Luca'.

Després de guanyar el Premi de l’Acadèmia al Millor Film d’Animació per Soul i protagonitzada per Jamie Foxx (prestant la veu) aquest passat diumenge, Walt Disney Studios i Pixar finalment han publicat el tràiler complet de Luca el seu primer film animat de 2021, protagonitzat per Jacob Tremblay i Jack Dylan Grazer (amb les seves veus). El vídeo comença amb dos joves monstres marins que s’aventuren a anar a damunt de la superfície per a experimentar un estiu inoblidable amb el seu nou amic humà, qui els anima a provar una pila de coses que creuen que són impossibles de fer. A continuació podeu veure’n el tràiler.

Originalment programat per a una estrena als cinemes, el film ara està programat per estrenar-se a Disney+ el divendres 18 de Juny, sense càrrec addicional, com una oferta especial per a donar inici a la temporada d’estiu. Tot i això, encara s’espera que arribi als cinemes internacionals on Disney+ encara no està disponible.

#Update: Ara ja disponible, tràiler en castellà.

          

          

Ambientada a Itàlia, el film es una història divertida i commovedora sobre l’amistat, sortir de la teva zona de confort i dos monstres marins adolescents que experimenten un estiu que els canvia la vida. Aquesta aventura adolescent que explicarà la història d’un nen que viu un estiu inoblidable amb el seu nou millor amic en una ciutat de la costa de la Riviera Italiana. Però tota la diversió està amenaçada per un secret profundament guardat: són monstres marins d’un altre món just sota la superfície del aigua.

El film comptarà amb les veus de Jacob Tremblay (Room, The Little Mermaid) com a Luca Paguro, un brillant i inventiu monstre marí de 13 anys amb una curiositat infinita, especialment quan es tracte del misteriós món sobre el mar; Jack Dylan Grazer (Shazam!) com Alberto Scorfano, un monstre marí adolescent independent i d’esperit lliure amb un entusiasme desenfrenat pel món humà i Emma Berman com Giulia, una aventurera extravertida i encantadora que es fa amiga de Luca i Alberto.

Al seu costat està Maya Rudolph (Big Hero 6, Willoughbys) com la mare de Luca, Daniela, Marco Barricelli com el pare de Giulia, Massimo, i Jim Gaffigan com a Lorenzo, el pare de Luca.

Luca serà el debut com a director al llargmetratge del cineasta italià Enrico Casarosa, qui ha treballat com artista de storyboards i escriptor a Pixar des de 2006 en films d’animació populars com Cars, Ratatouille, Up, The Good Dinosaur, Coco i Icredibles 2. El film també serà produït per Andrea Warren (Lava, Cars 3).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada