Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 21 d’abril del 2021

'Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'.


Segons Variety, la tant esperada seqüela de Spider-Man: Into the Spider-Verse, ha anunciat oficialment a Joaquim Dos Santos, Kemp Powers i Justin K. Thompson com el seu trio de directors. Sony Pictures Animation ja va anunciar a Dos Santos, però, segons el gremi, el director ha estat treballant al costat de Powers i Thompson en el projecte des del principi.

El trio dirigirà la seqüela del còmic basat en el guió de Phil Lord, Chris Miller i David Callaham (Shang-Chi and The Legend of the Te Rings).

“L’equip darrera de Spider-Man: Into the Spider-Verse va establir un llistó tant ridículament alt, i ens sentim honrats d’assumir el desafiament de traçar el següent episodi en la història de Miles Morales”, va dir l’equip de direcció en una declaració conjunta.

Lord, Miller, Amy Pascal, Avi Arad i Christina Steinberg tornen per a produir el projecte, amb Alonzo Ruvalcaba com a productor. El director del film original, Peter Ramsey, en serà el productor executiu al costat de Aditya Sood.

Per a Dos Santos i Thompson, el projecte marca el seu debut en la direcció. El primer ha treballat en sèries com The Legend of Korra i Avatar: The Last Airbender de Nickelodeon al costat de Voltron: Legendary Defender de DreamWorks Animation i Justice League Unlimited i Teen Titans de Warner Bros. Thompson va guanyar un premi Annie pel seu treball en el disseny de producció de Into de Spider-Verse, un lloc que també va ocupar en els films Cloudy with a Chance of Meatballs de Sony Animation.

Powers gaudeix actualment d’un gran protagonisme, ja que recentment ha co-dirigit l’exitosa comèdia dramàtica animada de Pixar, Soul. També ha rebut una nominació al Premi de l’acadèmia al millor guió adaptat pel drama de drets civils One Night in Miami.

Shameik Moore va posar-li veu a Miles Morales en el primer film, mentre que Jake Johnson va donar-li a Peter B. Parker i Hailee Steinfeld va posar-li veu a Spider-Gwen. John Mulaney també va coprotagonitzar posant veu a Spider-Ham, Kimiko Glenn a Peni Parker, Nicolas Cage a Spider-Man Noir, Brian Tyree Henry va posar veu a Jefferson Davis, Luna Lauren Velez a Rio Morales. A més, la escena post-crèdits va presentar a Miguel O’Hara amb la veu de Oscar Isaac, l’home aranya de 2099. El més segur es que tots tornin per a la seqüela.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2, té fixada la data d’estrena per al 07 d’Octubre a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada