Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 12 d’abril del 2021

'Black Adam'.


El Univers de DC de Warner Bros. Pictures continua estenent-se a mesura que la filmació de Black Adam ha començat oficialment! L’estrella Dwayne Johnson ha utilitzat Instagram per a publicar la primera fotografia des del set que podeu veure a continuació, juntament amb la declaració.

“S’està fent història, molt emocionat i és un moment de humilitat compartir amb vosaltres”, va dir Johnson. “Arrancant oficialment el Dia 1 de rodatge amb el nostre director i mestre de Black Adam, Jaume Collet-Serra. El nominat al Premi de l’Acadèmia (Joker), el director de fotografia, Lawrence Sher. Tenim un equip de producció d’estrelles: increïblement talentós, motivat, compromès i enfocat per elevar el llistó i oferir quelcom especial per al món. Aquest és un honor.”


Durant la presentació en la DC Fandome, es va revelar el logo del film que va comptar amb l’actor Dwayne Johnson i el seu coprotagonista Noah Centineo i també van anunciar que el film de Black Adam establiria la JSA (Justice Society of America) en el DCEU, i que inclourà a Hawkman, Doctor Fate, Cyclone i el Atom Smasher de Centineo.

Dwayne Johnson ha estat treballant en Black Adam durant 10 anys. En un principi el personatge havia d’aparèixer originalment a Shazam!, però es va decidir guardar el tant esperat debut per a un film posterior a fi que els dos personatges tingues el seu espai. Al cap i a la fi, tot i no sortir a Shazam!, el seu personatge va ser objecte de bromes amb el Mag interpretat per Dijimon Hounson (Guardians of the Galaxy), explicant la seva història d’origen a Billy Batson.

Basat en el personatge de DC Comics i creat per Otto Binder i C.C. Beck, Black Adam serà dirigida per Jaume Collet-Serra (The Shallows) amb Dwayne Johnson com a protagonista i Adam Sztykiel escrivint el guió actual. Aquest film serà la segona col·laboració entre el director i l’actor, després de fer-ho en el film Jungle Cruise, que s’estrenarà el 06 d’Agost de 2021.

El film estarà produït per Johnson i la productora FlynnPictureCo de Beau Flyn al costat de Daby Garcia i Hiram Garcia de Seven Bucks Productions. Scott Sheldon supervisarà el projecte per a FlynnPictureCo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada