Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 24 d’abril del 2021

'Captain America 4'.


Marvel estaria recuperant la franquícia cinematogràfica de Captain America.

Segons ens informen des de The HollywoodReporter, Disney i Marvel Studios estan fent que Malcolm Spellman desenvolupi la quarta entrega de la saga, que s’anomenarà provisionalment Captain America 4. Es durà a terme després de la sèrie de Disney+ The Falcon and The Winter Soldier, creat per Spellman i en va ser showrunner. També està treballant en l’escriptura del guió Dalan Musson, qui ha treballat com a guionista de la sèrie de televisió. Actualment no hi ha cap director adjunt al projecte.

Des de THR també ens informen de que encara no hi ha un repartiment oficial vinculat al projecte i que l’últim episodi de la sèrie de Disney+ va obrir moltes possibilitats en quan qui prendrà el “manto” del Captain America a continuació. Anetriorment, Chris Evans va interpretar al superheroi Steve Rogers en diversos films de Avengers, a més de Captain America: The First Avenger, Captain America: The Winter Soldier i Captain America: Civil War.

La informació diu que provablement involucrarà a Anthony Mackie, qui interpreta a Sam Wilson/Falcon en el MCU. Falcon actualment empunya l’escut, així que aquesta es la conclusió més natural. Es provable que el coprotagonista de Mackie, Sebastian Stan, també aparegui com a Bucky Barnes/The Winter Soldier. Al veure com hi ha hagut diferents Captain America en la història de Marvel, i inclús en el MCU, hi ha moltes formes interessants de seguir el film.

A més, des de Deadline ens informen de que Chris Evans també està en converses per a tornarà al MCU com a Steve Rogers, però en un projecte separat. Es diu que Evans provablement apareixerà “en al menys una propietat de Marvel, amb la porta oberta per a un segon film” i que el Captain America 4 protagonitzat per Mackie està separat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada