Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 5 d’abril del 2021

'Zatanna'.


La setmana passada, es va confirmar que la directora de Promising Young Woman, Emerald Fennell, va ser escollida per escriure el guió del pròxim film d’acció de Zatanna de DC Films i Bad Robot Productions, i en una entrevista recent amb Variety, la cineasta nominada al Oscar finalment va parlar sobre la seva participació en el nou projecte de superherois.

Quan se li va preguntar sobre la possibilitat d’assumir les funcions de direcció del film, que diu que encara es troba en les primeres fases de desenvolupament, Fennell confirma que encara no està segura de si també podria dirigir el projecte, ja que ella i la prioritat del estudi és completar el guió primer, abans de començar a discutir sobre possibles directors i càsting.

“És tant excitant. Aquesta no és una conversació que hagi succeït en absolut, així que no en tinc cap idea, i també, encara estem en els primers dies”, va dir Fennell. “És quelcom en el que hem estat treballant durant un temps. He estat parlant amb Bad Robot [Productions], que són increïbles. Desitgen tenir el primer bit correcte, que és el guió, abans de pensar en qualsevol altre cosa. És quelcom molt específic: el món dels films de superherois és increïblement emocionant, però també és un nou desafiament diferent. El principal per a mi és assegurar-me de que sigui realment bo. Sóc una gran fan del gènere. Sóc fan de la bruixeria, la màgia i els còmics, i això és aterridor i intens”.

Creat per Gardner Fox i Murphy Anderson, Zatanna Zatara va fer la seva primera aparició en els còmics de Hawkman el novembre de 1964. És la filla d’un famós mag de teatre anomenat Giovanni Zatara, qui va debutar durant l’edat d’or dels còmics. Naturalment, Zatanna va heretar els poders màgics i la carrera del seu pare com a mag d’escena professional. Alguns dels seus poders genials són la capacitat de controlar els elements, telecinesi, telepatia, teletransportació i manipulació de la realitat.

Tot i que no ha fet el seu debut al cinema en live-action, primer va fer la seva aparició live-action en la popular sèrie de DC Smallville i va ser interpretada per Serinda Swan. Tot i això, els fans de DC es van familiaritzar més amb ella a través de les seves aparicions en diverses sèries animades com Batman: The Animated Series, Batman Beyond, Justice League Unlimited i Young Justice, així com en les sèries de televisió més recents de DC Super Hero Girls i Harley Quinn.

La notícia d’un possible film de Zatanna entre DC i Bad Robot, va començar a circular l’estiu passat, tot i que no es va confirmar oficialment fins a la presentació en el AT&T Investor Day d’aquest mes i on es va confirmar tant el film de Zatanna com el de Batgirl, es sumaven a la llista ja existent de films live-action del estudi, incloent The Suicide Squad de James Gunn, The Batman de Matt Reeves, The Flash de Andy Muschietti, Black Adam de Jaume Collet-Serra i New Gods de Ava DuVernay, Aquaman 2 i Shazam! Fury of the Gods.

El film marca l’últim projecte de DC en desenvolupament en l’etiqueta general de Abrams sota el seu acord general amb WarnerMedia, que inclou una sèrie de Justice League Dark a HBO Max i un nou film de Superman amb Ta-Nehisi Coates escrivint el guió suposadament centrat en una interacció negra del superheroi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada