Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 1 d’abril del 2021

'Knives Out Franchise'.


El passat mes de Febrer Lionsgate va donar llum verda a una seqüela de la aclamada novel·la policíaca Knives Out de Rian Johnson, però ara, la franquícia està experimentant un canvi important ja que Netflix està tancant un acord per adquirir els drets d’una segon (el que està en marxa) i un tercer film de la franquícia, segons Deadline

Les fonts ens informen de que l’acord va sorgir d’una discreta guerra d’ofertes entre Apple, Amazon i Netflix per adquirir els drets, que són propietat i llicència de Johnson i el seu soci productor i cofundador de T-Street, Ram Bergman, en una imatge per imatge base. Tot i que actualment no està clar perquè el duo va escollir vendre els drets dels films de misteri d’assassinats a la plataforma de streaming, Word senyala que Netflix ha guanyat la subhasta en un acord d’aproximadament $450M.

El primer film va ser adquirit per Media Rights Capital, qui la va vendre a Lionsgate i les fonts informen de que van ajudar a vendre les seqüeles a Netflix. A més de la venda, hi ha el rumor emocionant de que s’espera que la primera de les seqüeles comenci a rodar-se a Grècia el 28 de Juny i que el càsting comenci d’immediat.

Knives Out va arribar als cinemes el Novembre de 2019 amb crítiques entusiastes per part dels crítics, obtenint tres nominacions als Globus d’Or i un reconeixement d’un Oscar al Millor Guió Original, i va ser un gran èxit de taquilla, recaptant $311.398.301 i amb un pressupost de $40.000.000.

L’original va retre homenatge a les cèlebres obres de Agatha Christie, maquinant algun misteri d’assassinat modern en el que el reputat novel·lista policial Harlan Thrombey es trobat mort a la seva finca el matí després d’haver complert 85 anys, el que va despertat l’interès del elegant detectiu privat Benoit Blanc per investigar. Obrint-se camí a través de l’excèntrica família Thrombey i el seu devot personal, Blanc ha de veure a través de la enrevessada xarxa de mentides i pistes falses per a determinar la veritat darrera de la mort de Thrombey.

 El repartiment del film estava encapçalat per Daniel Craig (No Time to Die) en el paper del detectiu Benoit Blanc i l’acompanyaven Christopher Plummer (All the Money in the World) com a Harlan, Ana de Armas (Blade Runner 2049), Chris Evans (Captain America franchise, Avengers franchise), Michael Shannon (The Shape of Water), Lakeith Stanfield (Judas and the Balck Messiah), Don Johnson (Django Unchained), Katherine Langford (Love, Simon), Toni Collette (Hereditary), Riki Lindhome (Kidding), Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Jamie Lee Curtis (Halloween), Jaeden Martell (Defending Jacob) i Noah Segan (The Pale Door).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada