Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 d’abril del 2021

'Ironheart'.


Ironheart, la pròxima sèrie de Disney Plus de Marvel, ha trobat al seu escriptor/a principal.

Segons ens informen des de Variety, Marvel Studios ha trobat a Chinaka Hodge per a dirigir l’escriptura de la sèrie. Hodge ha escrit sobre el reboot de Apple de Amazing Stories i Snowpiercer de TNT en el passat. També es dramaturga hi ha escrit Chasing Mehserle i Mirrors in Every Corner.

Chinaka Hodge

Aquest projecte marcarà el debut televisiu de Thorne després d’aparèixer en el aclamat drama ‘If Beale Street Could Talk’ del 2018, que va ser el seu primer llargmetratge i el seu debut com actriu. Dominique Thorne interpreta a Riri Williams, qui és una jove geni que inventa una impressionant armadura semblant a la de Iron Man. El seu personatge és un dels més nous en el canon de Marvel, ja que va ser creada el 2016 per Brian Michael Bendis i Mike Deodat. Abans de posar-se l’armadura de Ironheart, la podrem veure el film de Warner Bros. ‘Judas and the Black Messiah’.

Creada per Brian Michael Bendis i dissenyat per Mike Deodato, el personatge de Ironheart va aparèixer per primer cop en el número 7 de Invincible Iron Man en un “cameo” abans de fer el seu debut complet en el número 9 com una estudiant de ingeniería de 15 anys que viu amb la seva mare i la seva tia paterna a Chicago després de la mort del seu pare abans de anar al Institut de Tecnologia de Massachusetts amb una beca, ja que és una geni certificada.

Treballant sola, dissenya una armadura semblant a l’armadura de Iron Man, utilitzant material robat del campus i comença a lluitar contra el crim ella mateixa, però mentre intenta evitar la fugida de dos reclusos de la Penitencieria del Estat de Nou Mèxic, la seva armadura està danyada i ha de tornar a casa i seguir treballant en l’armadura, per a la consternació de la seva tia. El Iron Man original, Tony Stark, finalment s’assabenta de la fita de Williams i es posa en marxa camí per a conèixer-la i, després de conèixer-la, escull donar-li suport en la seva decisió de convertir-se en una superheroïna.

De la mateixa manera que la sèrie Armor Wars protagonitzada per Don Cheadle a Disney+, Ironheart haurà de modificar una mica el material original ja que Tony Stark del MCU està mort després dels esdeveniments de ‘Avengers: Endgame’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada