Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 5 d’abril del 2021

'Loki'.

Marvel Studios ha publicat un nou tràiler de Loki, l’esperada sèrie de Disney+, protagonitzada per Tom Hiddleston. El tràiler ens brinda una millor idea del que li espera al déu del engany, ja que ha de ajudar a l’autoritat Variant del Temps a arreglar la realitat que va trencar. També ens dona una vista prèvia de la química entre Loki (Hiddleston) i Mobius de (Owen Wilson), així com algunes de les seqüencies plenes d’acció. La sèrie de sis episodis la podrem veure a partir del 11 de Juny. A continuació podeu veure’n el vídeo...

          

          


Loki comptarà amb el retorn del guanyador d’un Globus d’Or, Tom Hiddleston, com el dolent trapella protagonista favorit dels fans. Hiddleston va interpretar per últim cop al Déu de les Malifetes en el film més taquiller de tots els temps Avengers: Endgame, on va robar amb èxit el Tesseract durant l’intent fallit de Iron Man i Ant-Man de recuperar-lo. A Hiddleston s’hi uneixen Sophia Di Martino (Yesterday, Flowers, Into the Badlands), el guanyador d’un Oscar Owen Wilson (The Royal Tenenbaums) i Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror: San Junipero), amb el rumor que Di Martino interpreti a Lady Loki.

Kevin Feige havia compartit anteriorment que la sèrie Loki també estaria relacionada amb la molt esperada seqüela de Doctor Strange, Doctor Strange in the Multiverse of Madness. No va confirmar si Hiddleston també apareixeria en la seqüela de Doctor Strange.

Michael Waldron, veterà de Rick and Morty, escriu el guió de Loki, que recentment va contractar a kate Herron com a directora. Hiddleston ja va dir que els fans veuran el seu personatge utilitzar el Tesseract per causar més problemes. Segons els rumors, els espectadors seguiran a Loki mentre viatja a través del temps i deixa la seva empremta en diversos esdeveniments històrics. A més, es preveu que la sèrie tindrà efectes de ampli abast sobre el MCU.

Loki s’estrenarà el pròxim 11 de Juny de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada