Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 6 d’abril del 2021

'Hunters Season 2'.


Segons Deadline, la nominada al Premi de l’acadèmia Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight, Atypical) ha signat oficialment per a un paper principal en la segona temporada de la sèrie de acció i suspens de Amazon Prime Video, Hunters. Leigh està llesta per a interpretar el nou paper de Chava, a qui se la descriu com una de les principals caçadores de nazis. Ella encapçalarà la nova temporada al costat de Logan Lerman, qui reprèn el seu paper de Jonah Heidelbaum de la primera temporada. 

SPOILER ALERT: No està clar si el guanyador d’un Oscar Al Pacino també estarà inclòs en la segona temporada o no, especialment quan Jonah (Lerman) el va disparar durant el final de la temporada després de descobrir la seva veritable identitat.

Inspirada en esdeveniments de la vida real, la sèrie explica la història d’un grup conegut com els Hunters (caçadors) que vivien en la ciutat de Nova York l’any 1977. Els caçadors descobreixen que centenars de ex funcionaris nazis d’alt càrrec viuen entre ells i conspiren per a crear el Quart Reich als Estats Units, el grup empren una sagnant cerca per a dur als nazis davant de la justícia i frustrar els seus nous plans genocides.

La primera temporada va estar encapçalada per Logan Lerman com a Jonah Heidelbaum i Al Pacino com a Meyer Offerman, el que el va convertir en el seu primer paper important a la televisió. També va estar protagonitzada per l’actor nominat al Emmy Dylan Baker (The Good Wife), Hinton, Austin, Catherine Tate (The Office), Radnor, Boone i Rubinek també protagonitzen al costat dels nominats al Premi de l’acadèmia Lena Olin (Enemies) i Kane. El càsting també inclou Mulvany, James Le Gros (Drugstore Cowboy), Ebony Obsidian (If Beale Street Could Talk), Caleb Emery (Little), Henry Hunter Hall (When They See Us) i Jeannie Berlin (The Night Of).

Hunters està creada, escrita i produïda per David Weil, qui també n’és el showrunner. Monkeypaw Productions de Jordan Peele i Sonar Entertaiment estan produint la sèrie, mentre que Peele i Win Rosenfeld (Dark Net) són productors executius per part de Monkeypaw. David Ellender i Mat Loze de Sonar en són productors executius al costat de Phil Abraham, David Rosen, Jerry Kupfer i Alfonso Gomez-Rejon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada