Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 d’abril del 2021

'Vivo'.

El primer avanç oficial del pròxim film musical animat de Sony Pictures Animation titulat Vivo, que el creador de Hamilton, Lin-Manuel Miranda protagonitzarà com la veu del Kinkajou protagonista. L’avanç es produeix després de que Netflix hagi adquirit oficialment els drets globals del film, que marca l’última associació entre el servei de streaming i Sony. A continuació podeu veure’n el teaser...

          

Segons Deadline, l’acord de llicència serà semblant a l’adquisició per part de Netflix de Fatherhood de Kevin Hart. Sony seguirà conservant els drets de entreteniment a la llar i televisió lineal en tots els demés territoris (inclòs l’estrena als cinemes a Xina) després del seu debut en el servei de streaming.

“Donar vida a Vivo ha estat un viatge artístic increïble”, va dir Miranda en un comunicat. “No podria demanar millors socis creatius que Kirk, Quiara, Alex i tot l’equip de Sony Animation. Estic molt emocionat de que Vivo tingui una llar a Netflix, on els nens de totes les edats podran gaudir de les cançons i aventures del film un i un altre cop”.

El director Kirk DeMicco va afegir: “Inspirats per les paraules i la música de Lin-Manuel, Quiara i Alex, centenars d’artistes de Sony Picturtes Animation van treballar en temps inexplorats i difícils, aportant passió i bellesa a cada fotograma del film. I com a musical, Vivo és una carta d’amor a la música llatina, i aquest film no podria existir sense el sincer treball del nostre talent vocal, inclosos Gloria Estefan, Juan de Marcos, Zoe Saldana, Brian Tyree Henry, Ynairaly Simo i molts altres. Parlo en nom de tots els que van ajudar a realitzar Vivo quan dic que no podríem estar més feliços de que milions de famílies puguin gaudir aviat del nostre film de manera segura a Netflix”.

Vivo es descriu com una aventura musical animada que segueix a un Kinkajou únic (també conegut com un “os de mel” de la selva, amb la veu de Miranda), que ha de trobar el seu camí des de la Habana a Miami per a poder entregar una cançó en nom del seu estimat amo i mentor, Andrés, que serà interpretat per Juan de Marcos González de Buena Vista Social Club.

El film és una història emocionant sobre com reunir el teu coratge, trobar familiars en amics poc provables i la creença de que la música pot obrir-te nous mons. Te un repartiment de veus impressionants encapçalat per Li-Manuel Miranda com a Vivo al costat de la llegenda del pop llatí tres vegades guanyadora d’un Grammy Gloria Estefan com l’amor de la vida de Andrés, Marta i la nouvinguda Ynairaly Simo com la neboda néta de Andrés, Gabi.

Al seu costat estan Zoe Saldana (Guardians of de Galaxy, Colombiana) com la mare de Gabi, Rosa; Michael Rooker (The Suicide Squad, Guardians of the Galaxy) com a Lutador, una pitó malvada dels Everglades; Brian Tyree Henry (Eternals) i Nicole Byer (Nailed It!); Leslie David Baker (The Office) com la conductora del autobús de Florida; i Katie Lowes, Olivia Trujillo i Lidya Jewett com un trio de soldats exploradors ben intencionats però massa entusiastes.

Vivo està dirigit per el nominat al Oscar Kirk DeMicco (The Croods) i Brandon Jeffords (Cloudy with a Chance of Meatballs 2) a partir d’un guió escrit per la guanyadora del premi Pulitzer Quiara Alegría Hudes, qui anteriorment va treballar amb Miranda en el musical guanyador d’un Tony In the Heights. Comptarà amb cançons originals escrites per Lin-Manuel Miranda i compostes per Alex Lacamoire.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada