Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 29 d’abril del 2021

'The Black Phone'.

Universal i Blumhouse Productions van anunciar dimarts que el pròxim thriller de terror The Black Phone, té oficialment una data d’estrena i la companyia té com a objectiu el 28 de Gener de 2022 com a data d’estrena. Des de Deadline.

El film, que estarà dirigit per Scott Derrickson, explica la història de Finney Shaw, un nen tímid però intel·ligent de 13 anys, que és segrestat per un assassí sàdic i atrapat en un soterrani insonoritzat. Quan un telèfon desconnectat a la paret comença a sonar, Finney descobreix que pot escoltar les veus de les víctimes anteriors del assassí. I estan decidits a assegurar-se de que el que els va passar a ells no li passi a Finney.

The Black Phone marca el retorn de Derrickson al gènere de terror, ja que anteriorment va dirigir Sinister, The Exorcism of Emily Rose i Deliver Us From Evil, abans de saltar al regne dels superherois per a dirigir Doctor Strange de Marvel Studios.

El film també estarà protagonitzat pel quatre vegades nominat al Oscar Ethan Hawke, qui també va protagonitzar Sinister de Derrickson al 2012. The Black Phone està produït, dirigit i coescrit per Derrickson, qui ha escrit el guió amb C. Robert Cargill (Doctor Strange, Sinister franchise) i es basarà en el guardonat conte curt de Joe Hill del seu best-seller del New York Times, 20th Century Ghosts. Derrickson i Cargill produiran el projecte a través de la seva productora Crooked Highway Productions al costat de Jason Blum amb la seva companyia productora homònima, mentre que Universal i Blumhouse distribuiran el film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada