Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 d’abril del 2021

'Obi-Wan Kenobi Series'.



Segons Deadline, l’estrella i creadora de PEN15, Maya Erskine, farà el seu debut oficial a Star Wars quan fitxi per a un paper recurrent de l’esperada sèrie de Obi-Wan Kenobi de Disney+. Encara es mantenen en secret més detalls del seu personatge, però apareixerà en al menys tres episodis. Lucasfilm s’està preparant actualment per al imminent inici de producció de la sèrie de sis episodis aquest mes, que s’espera que sigui a Los Angeles, Califòrnia.

Erskine és millor coneguda per protagonitzar l’exitosa comèdia de Hulu PEN15, que també en va ser cocreadora i coproductora executiva amb la seva coprotagonista Anna Konkle. Pel seu treball en la primera temporada, el duo va rebre una nominació al Emmy a la Millor Escriptura per a una sèrie de Comèdia. Els altres crèdits televisius de Erskine inclouen: Hart of Dixie, Betas, Heartbeat, Insecure, Casual, Bob’s Burgers i Crossing Swords.

Quan es va anunciar la sèrie per primer cop, es va confirmar que la història tindria lloc vuit anys després dels esdeveniments del final de la trilogia de la preqüela Revenge of the Sith, en la que vam veure al Jedi principal du a un nadó Luke Skywalker a la seva granja de Tatooine en la que viu amb el seu oncle Owen Lars i la seva esposa Beru, amb Ewan McGregor confirmat per a reprendre el paper, mentre que altres membres del repartiment s’han anat anunciant lentament.

Al costat de les estrelles que tornen, el repartiment de la sèrie inclourà a Nanjiani, Moses Ingram (The Queen’s Gambit), Kang, Varma, Rupert Friend (The French Dispatch), Jackson Jr., Simone Kessell (Of Kings and Prophets) i Benny Safdie (Uncut Gems).

Curiosament, es va especular l’Octubre de 2019, uns mesos després de que s’anunciés la sèrie, de que Joel Edgerton (The King) tornaria per interpretar el paper de Lars, després de que el nominat al Globus d’Or es mostres discret alhora de confirmar aquest rumor en una entrevista, per por a que la Casa del Ratolí li cridés l’atenció, alhora que expressa entusiasme per la probabilitat. L’anunci d’avui marca la primera confirmació de que s’ha unit al repartiment per a tornar al costat de Hayden Christensen com a Anakin Skywalker i Bonnie Piesse com a Beru, el primer el qual es va revelar per al càstin el mes de Desembre.

La sèrie limitada està essent escrita per Joby Harold (Army of the Dead) amb Deborah Chow (The Mandalorian) com a directora i productora executiva al costat de Harold, McGregor, la presidenta de Lucasfilm Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Tracey Seaward (The Queen) i John Swartz (Rogue One: A Star Wars Story), mentre que el vicepresident executiu de producció de Lucasfilm, Jason McGatlin, en serà el coproductor.

Fa dos anys, el director Stephen Daldry (Extremely Loud & Incredibly Close) suposadament estava a la llista per a dirigir un film independent de Obi-Wan. Desafortunadament, el trist recorregut a la taquilla de Solo: A Star Wars Story va posar tots els films derivats a l’espera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada