Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 7 d’abril del 2021

'Cruella'.

A poc mes d’un mes, de l’arribada del film als cinemes de la tant esperada història d’origen de la icònica malvada de 101 Dalmatians, Disney ha presentat un nou tràiler i cartell de Cruella protagonitzat per Emma Stone, i que promet que el diable obtindrà el que li correspon. El tràiler, que ofereix al públic una millor visió de la motivació darrera de la dissenyadora de moda protagonista.

La història d’origen de Cruella de Vil explora la seva maldat, en la seva primer aparició en el llibre de Dodie Smith de 1956 ‘The Hundred and One Dalmatians’. Betty Lou Gerson va ser qui li va posar veu en la versió animada de Disney el 1961 i interpretada per Glen Close en el film Live Action de 1996 (així com la seva seqüela del 2000, ‘102 Dalmatians’. Smith també va fer una breu revisió del personatge en el llibre seqüela menys conegut, ‘The Starlight Barking’.

          

          


Stone interpreta a Cruella de Vil als voltants de la dècada de 1970, i el film profunditzarà en la seva vida abans de la seva inclinació per atemorir els cadells de Londres, com es va descriure en el film original animada de 1961. Abans de l’estrena del tràiler, Stone va aparèixer en la convenció de la D23 de Disney per a revelar un primer cop d’ull al film, en la que es veia a ella juntament amb diversos dàlmates i lluint el popular pentinat blanc i negre de Cruella, i el seu punt de vista per a tornar a explicar la història del infame personatge.

En el film està protagonitzat per les actrius guanyadores d’un Oscar Emma Stone (La La Land) i Emma Thompson (Howards End), l’actor britànic Joel Fry (Game of Thrones, Yesterday) com a Jasper i Paul Walter Hauser com a Horace (l’inútil sequaç en la original 101 Dalmatians). Emma Stone interpretarà a l’antagonista obsessionada amb les pells. Stone qualifica la seva versió del personatge com “Punk-Rock”.

Craig Gillespie dirigeix el film amb un guió escrit per Tony McNamara, a partir d’un esborrany de Dana Fox.

Marc Platt, Kristin Burr i Andrew Gunn produeixen el film, amb Glenn Close, qui va interpretar a De Vil en el remake live-action de 1996, essent una de les productores executives.

Disney també ha revelat que la icònica malvada i els seus humils començaments es veuran a “Hello, Cruel Heart”, una nova novel·la de Disney Press que sortirà al Abril i que servirà com a preqüela del film. Escrit per Maureen Johnson, el llibre està ambientat en l’any 1967 i segueix a una adolescent que aspira a establir-se en el món de la moda i que algun dia es convertirà en Cruella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada