Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 14 d’abril del 2021

'F9'.

Universal Pictures ha publicat un nou tràiler de F9 de Justin Lin, que presenta noves cares i conegudes en l’última entrega de la franquícia plena de adrenalina. El novè film de la saga Fast & Furious s’estrenarà als cinemes el 25 de Juny. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          


A F9, Dom Toretto (Vin Diesel) du una vida tranquil·la fora de la xarxa amb Letty i el seu fill, el petit Brian, però saben que el perill sempre està a l’aguait en el seu horitzó pacífic. Aquest cop, l’amenaça obligarà a Dom a encarar els pecats del seu passat si amb això salva als que més estima. El seu equip s’uneix per a detenir una trama revolucionaria liderada per l’assassí més experimentat i el conductor d’alt rendiment que mai hagi trobat: un home que també és el germà abandonat de Dom, Jakob (John Cena).

F9 és el retorn de Justin Lin com a director, qui va dirigir els films des del tercer al sisè de la saga, quan es va transformar en un èxit global. L’acció s’estén per tot el món: des de Londres fins a Tokio, des de Amèrica Central fins a Edimburg, i des d’un búnquer secret a Azerbaiyán fins als carrers plens de Tbilisi. En el camí, els vells amics ressuscitaran, els vells enemics tornaran, la història es reescriurà i el veritable significat de la família es posarà a prova com mai abans.

El film està protagonitzat per Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris’ Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel i Sung Kang, amb la guanyadora del Oscar Helen Mirren i la guanyadora també d’un Oscar Charlize Theron. F9 també presenta a la superestrella guanyadora del Grammy Cardi B com un nou personatge de la franquícia, Leysa, una dona amb una connexió amb el passat de Dom i un ‘cameo’ de la sensació del Reggaeton Ozuna.

F9 està produïda per Neal H. Moritz, Vin Diesel, Jeff Kirschenbaum, Joe Roth, Justin Lin, Clayton Townsend i Samantha Vincent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada