Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 29 d’abril del 2021

'Moonshot'.


Cole Sprouse de Riverdale ha aconseguit un nou paper, ja que l’actor protagonitzarà al costat de Lana Condor el film Moonshot de HBO Max Original de New Line.

Segons ens informen des de Deadline, Sprouse s’uniria al film, que es diu que és una comèdia romàntica amb un toc de ciència-ficció. Moonshot està ambientat en un futur on Mart és terraformat i colonitzat pel millor de la humanitat. Dos estudiants universitaris molt diferents acaben unint forces i s’escapen a bord d’un dels transbordadors espacials al planeta per a reunir-se amb els seus essers estimats. Sprouse protagonitzarà al costat de Lana Condor, qui interpretarà a una estudiant universitària anomenada Sophie.

Mike McGrath de Berlanti/Schechter Films en serà el productor executiu del film al costat de Dana Fox. Moonshot representa la segona col·laboració cinematogràfica entre Berlanti/Schechter Films i HBO Max, on s’estrenarà el film, essent el primer film Unpregnant. El paper protagonista més recent de Sprouse va ser en l’exitós film Five Feet Apart, però ha estat una estrella recurrent en la sèrie de CW Riverdale durant algun temps com a Jughead Jones.

No s’ha anunciat data d’estrena per al film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada