Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 25 d’abril del 2021

'Dungeons & Dragons'.


Després del seu paper protagonista en la comèdia d’acció My Spy del any passat, la jove estrella en ascens Chloe Coleman ha trobat el seu pròxim gran projecte en el film Dungeons & Dragons de Paramount Pictures. Segons Deadline, l’actriu de 12 anys ha estat escollida per a unir-se al conjunt d’estrelles de la pròxima adaptació cinematogràfica de la popular franquícia de jocs de Hasbro. Ella s’uneix als membres del repartiment ja confirmats com ara Chris Pine (Wonder Woman 1984), Michelle Rodriguez (F9), Justice Smith (Detective Pikachu, Jurassic World: Fallen Kingdom, Jurassic World 3), Hugh Grant (Four Weddings and a Funeral, Notting Hill, The Undoing), Sophia Lillis (It, It Chapter II, I Am Not Okay with This) i Regé-Jean Page (Bridgerton, Roots).

Coleman pròximament la podrem veure en films d’alt perfil, inclosa la comèdia romàntica Marry Me de Universal Pictures protagonitzada Jennifer Lopez, el film d’acció protagonitzada per dones de STX Gunpowder Milkshake, Avatar 2 de James Cameron i el thriller de Sony protagonitzat per Adam Driver titulat, 65.

El joc de rol Dungeons & Dragons es va fer popular per primer cop l’any 1974 i des de llavors ha acumulat milions de jugadors i fanàtics en tot el món. La propietat enormement popular també ha influït en nombrosos escriptors, directors, dissenyadors de jocs i altres professionals creatius al llarg de les seves quatre dècades. El llargmetratge es va anunciar per primer cop l’any 2013, en el que va començar una disputa pels drets entre l’estudi i Hasbro (empresa matriu de la editorial Wizards of the Coast), però els problemes es van resoldre l’any passat i el film segueix en desenvolupament.

Adaptat per primer cop a la pantalla petita com una sèrie animada de televisió l’any 1983, l’icònic joc de rol de Gary Gygax i Dave Arneson es va convertir en un film live-action a l’any 2000 dirigida per Courtney Solomon. El film no va ser un èxit de critica ni financer, però va conduir a una seqüela de telefilm l’any 2005 amb ‘Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God’ i una continuació directa a DVD amb ‘Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness’ el 2012.

Dungeons & Dragons’, estarà dirgit per Jonathan Goldstein i John Francis Daley, els quals també han escrit l’últim esborrany del guió. El film està essent coproduït i cofinançat per Hasbro, eOne i Paramount Pictures, amb la distribució al Regne Unit i Canadà, mentre que Paramount distribuirà a la resta del món. A principis d’aquest any, el estudi va escollir al creador de John Wick, Derek Kolstad, per encapçalar la seva pròpia sèrie de televisió de Dungeons & Dragons. També s’estan desenvolupant més sèries de televisió ambientats en l’univers de D&D. Jeremy Latcham produeix a través del seu contracte amb eOne, la divisió de entreteniment de Hasbro, amb Brian Goldner de Hasbro també produint.

Dungeons & Dragons està programat per al 03 de Març de 2023 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada