Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 7 d’abril del 2021

'Those Who Wish Me Dead'.

Warner Bros. Pictures i New Line Cinema han presentat un nou i intens tràiler de la pròxima adaptació cinematogràfica de suspens neo-occidental del director Taylor Sheridan de Those Who Wish Me Dead, protagonitzat per la guanyadora d’un Oscar Angelina Jolie (Maleficent) i Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road). A continuació podeu veure el tràiler...

          

          


Basat en un llibre del mateix nom de Michael Koryta, Those Who Wish Me Dead segueix a un adolescent en un programa de protecció de testimonis que evadeix als assassins en el desert de Montana solcuit pel foc. Segons les informacions, el film “es desviarà de certs punts”, en lloc d’actuar com una adaptació directa; i actuar com un film de persecució protagonitzat per dones “pel seient dels seus pantalons”.

El film està protagonitzat per Angelina Jolie (Wanted, Changeling, Maleficent), Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, X-Men Saga), Jon Bernthal (The Punisher), Tyler Perry (Gone Girl), Aidan Gillen (Game of Thrones), Medina Senghore (Blindspot), Finn Little (Storm Boy) i Jake Weber (Homeland).

Those Who Wish Me Dead està dirigit per Taylor Sheridan a partir d’un guió adaptat per Sheridan, Michael Koryta i Charles Leavitt. BRON Studios (The Mule) produeix el film al costat de Steve Zaillian (Moneyball) i Garret Basch a través de la seva companyia Film Rites. Sheridan també produeix al costat de Aaron L. Gilbert de BRON, Kevin Turen (All is Lost) i Jason Cloth (The Mule, Fences) per a Creative Wealth Media. Els productors executius inclouen a Kathryn Dean i Michael Friedman (Yellowstone).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada