Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 22 d’abril del 2021

'The Conjuring: The Devil Made Me Do It'.

Warner Bros. Pictures i New Line Cinema finalment han estrenat el tràiler oficial del molt esperat The Conjuring: The Devil Made Me Do It dirigit per Michael Chaves, la tercera entrega de la saga de The Conjuring i el qual ens presenta l’episodi més obscur del univers cinematogràfic de terror de James Wan. El tràiler ens brinda el nostre primer cop d’ull al retorn de Patrick Wilson com a Ed Warren i Vera Farmiga com a Lorraine Warren, ja que s’han d’enfrontar a una mena diferent de mal que no havien trobat abans. A continuació podeu veure’n el tràiler.

En una entrevista recent amb IGN, Chaves va parlar sobre The Conjuring 3, fent “broma” ell essent la entrega “més gran” i “més obscura” de la història. També va continuar confirmant que el film de David Fincher havia inspirat el guió del nou film.

          

          


“En molts sentits, aquest és el film més gran de The Conjuring”, va dir Chaves. “Li vaig mostrar el tall final a [l’estrella] Vera [Farmiga] i el seu espòs, i van estar d’acord, i van dir, ‘aquest és el film més obscur de The Conjuring’. S’endinsa en un material realment obscur. Aquest és definitivament un cas en el que hi ha conseqüències reals, hi ha víctimes reals.

Va afegir: “Una de les coses en les que [el creador de la sèrie] James [Wan] i jo vam connectar mentre realitzàvem The Curse of La LLorona va ser compartir moltes dels meus films preferits, i un d’ells és Se7en”, va dir el director. “Als dos ens agrada aquest film, així que quan va venir a veure’m amb aquest guió, bàsicament em va dir: ‘És Se7en, però en l’univers The Conhuring’. I sabia que era com herba gatera per a mi’.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It, revela una terrorífica història de terror, assassinat i conegut mal que va commocionar fins i tot als investigadors paranormals en la vida real Ed i Lorraine Warren. Un dels casos més sensacionals dels seus arxius, començant amb la lluita per l’anima d’un jove, per després portar-los més enllà de qualsevol cosa que haguessin vist abans, per marcar el primer cop a la història dels Estats Units que un sospitós d’homicidi declarava la possessió demoníaca com a defensa.

Patrick Wilson i Vera Farmiga reprenen els seus papers com a Ed i Lorraine Warren, dirigeix aquest cop Michael Chaves. El film també hi trobem en el repartiment principal a Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook i Julian Hilliard.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It, estarà produïda per James Wan i Peter Safran, que han col·laborat en tots els films de l’univers The Conjuring. Chaves (The Curse of La Llorona) dirigeix a partir d’un guió de David Leslie Johnson-McGoldrick (The Conjuring 2, Aquaman), i una història de James Wan i David Leslie Johnson-McGoldrick. Essent productors executius Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Judson Scott i Michelle Morrissey.

L’equip creatiu darrera de les càmeres, es va reunir els col·laboradors de l’univers The Conjuring, incloent el director de fotografia Michael Burgess, la dissenyadora de producció Jennifer Spence, la dissenyadora de vestuari Leah Butler i el compositor Joseph Bishara, al costat del editor de direcció de The Curse of La LLorona, Peter Gvozdas.

 The Conjuring: The Devil Made Me Do It, és el setè film dins de l’univers The Conjuring, la franquícia de terror més gran de la història, i que ha recaptat més de $1,8M a nivell mundial. Això inclou els dos primers films The Conjuring i The Conjuring 2, els tres spin-off de la nina Annabelle Annabelle, Annabelle: Creation i Annabelle: Comes Home, i finalment The Nun.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It, té fixada la data d’estrena per al pròxim 04 de Juny de 2021 als cinemes i a HBO Max.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada