Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 13 d’abril del 2021

'The Hitman's Wife's Bodyguard'.

Lionsgate ha publicat el teaser de The Hitman’s Wife’s Bodyguard, la seqüela de l’exitosa comèdia de 2017, The Hitman’s Bodyguard, que s’estrenarà als cinemes el pròxim 16 de Juny. A continuació podeu veure’n el teaser...

          

          


Aquesta seqüela comptarà amb el “trio” protagonista de nou, Ryan Reynolds (Deadpool franchise, Pokemon Detective Pikachu, 6 Underground, Free Guy), Samuel L. Jackson (Marvel Cinematic Universe),  Salma Kayek (Drunk Parents) i Richard E. Grtant (Star Wars: Rise of the Skywalker) al costat del actor guanyador d’un Oscar, Morgan Freeman (Million Dollar Baby, ‘Batman’ Nolan franchise), Antonio Banderas (Once Upon a Time in Mexico, Los Amantes Pasajeros, The Expendables 3), Frank Grillo (The Purge) i Tom Hopper (The Umbrella Academy).

En el primer film, el principal agent de protecció del món (Reynolds) està cridat a protegir la vida del seu enemic mortal, un dels sicaris més famosos del món (Jackson). L’incansable guardaespatlles i l’assassí manipulador han estat en el extrem oposat de les bales durant anys i s’enfronten durant 24 hores incontroladament empipats. Durant la seva escandalosa i còmica aventura des de Anglaterra fins a la Haya, s’enfronten a persecucions d’automòbils de gran velocitat, escapades extravagants en vaixell i un dictador despietat d’Europa del Est que cerca sang. Hayek va interpretar el paper de Sonia Kincaid, la dóna del assassí a sou.

La seqüela segueix al guardaespatlles Michael Bryce, quan és reclutat pels personatges de Jackson i Hayek, per a unir-se a ells en una missió al llarg de la costa de Amalfi. The Hitman’s Wife’s Bodyguard tornarà a ser dirigit per Patrick Hughes amb Tom O’Connor per a servir com a guionista del film.

Matt O’Toole de Millennium Media i Les Weldon de Campbell Grobman Film produeixen aquesta seqüela. Christa Campbell i Lati Grobman de Campbell Grobman al costat de Avi Lerner, Trevor Short, Boaz Davidson, Jeffrey Greenstein i Jonathan Yunger de Millennium estan llests per a ser productors executius.

The Hitman’s Bodyguard va ser estrenada el 18 d’Agost de 2017, i que va recaptar $176.586.701 a nivell mundial. El film amb classificació R també hi havia en el repartiment principal, Gary Oldman, Elodie Yung, Joaquim de Almeida, Kirsty Mitchell i Richard E. Grant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada