Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 13 d’abril del 2021

'Shazam! Fury of the Gods'.


Unes setmanes després de que la guanyadora del Oscar, Helen Mirren, s’unis al repartiment en un paper antagonista, de la molt esperada seqüela Shazam! Fury of the Gods, està ampliant el seu repartiment amb la incorporació de la nominada al Emmy Lucy Liu (Why Women Kill, Elementary) com un altre de les malvades contra l’heroi principal, segons The Wrap.

L’actriu de 52 anys interpretarà a Kalypso, la segona filla de Atlas i germana de Hespera de Mirren, cap de les quals te les seves arrels en els còmics mentre que el seu pare si, creat per Jack Kirby l’any 1975 i basat en el Tità de la mitologia grega antiga. El duo s’uneix a la recentment escollida estrella de West Side Story, Rachel Zegler, tot i que el seu paper clau es manté en secret.

El film veurà al guionista Henry Gayden i al director David F. Sandberg (Annabelle: Creation) tornant als seus respectius llocs, al mateix temps que el productor Peter Safran i els membres del repartiment Zachary Levi, Jack Dylan Grazer, Marta Milans, Asher Angel, Meagan Good, Faithe Herman i Adam Brody.

En el primer film l’argument era el següent: : “Tots tenim un súper heroi dintre nostre, tan sols es necessita una mica de màgia per fer-lo sortir. En el cas de Billy Batson (Asher), al cridar una sola paraula, Shazam!, aquest nen adoptiu de 14 anys d’edat es pot convertir en el súper heroi adult Shazam (Levi), gràcies a un antic mag. Encara un nen de cor dintre d’un cos diví i trencat, Shazam es s’embadaleix amb aquesta versió adulta de si mateix fent el que qualsevol adolescent faria amb aquests súper poders: Divertir-se amb ells! Pot volar? Te visió de raig X? Pot disparar un raig amb les seves mans? Pot saltar-se un examen de socials? Shazam es proposa posar a prova els límits de les seves habilitats amb l’alegre imprudència d’un nen. Però necessitarà dominar aquests poders ràpidament per a lluitar contra les forces mortals del mal controlades pel Dr. Thaddeus Sivana.

A Shazam! El repartiment estava format per Asher Angel (Andi Mack) com a Billy Batson, Dijmon Hounson (Guardians of the Galaxy) com el Mag i Mark Strong (Kingsman: The Secret Service) com a Dr. Thaddeus Sivana el malvat del film. En el film també hi podem trobar a Jack Dylan Grazer (It, It Chapter II) com el millor amic de Billy i el màxim admirador dels superherois, Freddy Freeman, part de la família adoptiva que inclou a Mary, interpretada per Grace Fulton (Annabelle: Creation); Darla, interpretada per Faithe Herman (This is Us); Eugene, interpretat per Ian Chen (Fresh Off the Boat); i Pedro, interpretat per Jovan Armand (Hawaii Five-0). Cooper Andrews (The Walking Dead) i Marta Milans (Killer Women) interpreten els pares adoptius Victor i Rosa Vasquez.

Shazam! Fury of the Gods està programada per estrenar-se el pròxim 02 de Juny de 2023 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada