Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 d’abril del 2021

'Hotel Transylvania: Transformania'.


Una de les notícies que se’m va passar per alt és la següent: des de Sony Pictures ha posat títol oficial a la quarta entrega de Hotel Transylvania, Hotel Transylvania: Transformania i també ja té data d’estrena el pròxim 23 de Juliol de 2021. La popular franquícia du recaptats un total de $1.361.759.377 entre els tres films estrenats fins a la data. Els detalls del argument de Hotel Transylvania: Transformania encara es mantenen en secret.

Originalment, Transformania estava programat per estrenar-se el Desembre passat, però es va traslladar al 06 d’Agost l’any passat abans d’aquest últim canvi. La seva única competència el 23 de Juliol serà l’últim thriller de Universal de M. Night Shyamalan, Old, protagonitzat per Gael García Bernal.

Hotel Transylvania: Transformation, estarà dirigit per Jennifer Klushka i Derek Drymon a partir d’un guió escrit per el creador de la franquícia Genndy Tartakovsky, qui anteriorment va estar a càrrec per a dirigir aquesta quarta entrega després de dirigir els tres primers films. El film serà produït per Tartakovsky i Michelle Murdocca amb Alice Dewey Goldston com a productora.

El repartiment de veus els primers films inclou a : Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg, David Spade, Molly Shannon, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key, Asher Blinkoff, Kevin James, Fran Drescher, Kathryn Hahn i Jim Gaffigan.

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, es va estrenar al 2018 amb una recaptació de $167,5M a nivell domèstic i uns altres $361M a la resta del món i un global de $528.583.774, la que ha recaptat més de la franquícia.

*Del mateix dia de la notícia del títol i la data d’estrena, van penjar un curt basat en el cadell de gos gegant Tinkles, que podreu veure a continuació.

           

El curt produït per el creador de la franquícia de Hotel Transylvania, Genndy Tartakovsky, al costat de Michelle Murdocca, dirigit per Jennifer Kluska i Derek Drymon, escrit per Jennifer Kluska i produïda per Christian Roedel, el curtmetratge que ara es pot veure exclusivament en els cinemes amb Cinemark, es va estrenar en línia per a celebrar el dia de les mascotes. -Estem parlant del cap de setmana del 9 al 11 d’Abril-.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada