Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 10 d’abril del 2021

'Paramount Pictures Films'.


Paramout Pictures ha decidit canviar les dates d’estrena de tres dels seus projectes molt esperats protagonitzats per Tom Cruise, amb el tant esperat Top Gun: Maverick, endarrerint-se per sisena vegada i que passa d’estrenar-se el 4 de Juliol al 19 de Novembre, així com les seqüeles de Mission: Impossible endarrerint-se un any.

Mission: Impossible 7, del guionista/director Christopher McQuarrie, que encara està en producció, ara s’estrenarà el cap de setmana del Memorial Day el 27 de Maig de 2022, el mateix cap de setmana que Jon Wick: Chapter 4 de Lionsgate, mentre que Mission: Impossible 8 passa del 04 de Novembre de 2022 al 07 de Juliol de 2023. S’espera que la filmació del projecte comenci tant aviat com Cruise completi la promoció de Top Gun: Maverick.

A Top Gun: Maverick l’actor reprèn un dels papers més emblemàtics en aquesta seqüela més de 30 anys després, que situarà al seu personatge Maverick encara a la força armada havent de competir amb una nova fornada de pilots més joves i la seva obsolescència davant la introducció d’avenços tecnològics en matèria de drons. Val Kilmer també reprèn el seu paper de Iceman en la original i la resta del repartiment hi trobem: Ed Harris, Jon Hamm, Jennifer Connelly, Glen Powell, Lewis Pullman i Miles Teller (Whiplash), que dona vida al fill de Goose.

La pel·lícula ha estat rodada amb les càmeres més punteres del moment per transmetre de la manera més propera possible, l’experiència dels caces volant i que el mateix Tom Cruise s’ha encarregat de pilotar en persona en la mida del possible. Un cop més, l’actor demostra el seu compromís total amb el que veiem en la pantalla.

Joseph Kosinski, que prèviament va dirigir a Cruise a Oblivion, és qui dirigeix aquesta seqüela, amb Peter Craig, Justin Marks i Eric Warren Singer han escrit el guió.

El film original Top Gun, va estar dirigida per Tony Scott i en el repartiment principal també hi podíem trobar a: Kelly McGillis, Anthony Edwards i Tom Skerritt. El film va guanyar un premi de l’acadèmia a la Millor Cançó Original per Take My Breath Away interpretada per Berlin. El 2015, la biblioteca del congrés dels Estats Units va seleccionar el film per a la seva conservació al National Film Registry, considerant-la “Cultural, històrica o estèticament significativa”.

A Mission Impossible 7 a més de Tom Cruise i Hayley Atwell, retornen a la franquícia: Rebecca Ferguson (Doctor Sleep), Simon Pegg (Ready Player One), Ving Rhames (Pulp Fiction), Vanessa Kirby (Hobs & Shaw) i Henry Czerny (Ready or Not), amb els novells Shea Whigham (Joker), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy 2, Avengers: Infinity War) i Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road).

Seguint el llarg èxit comercial i de crítica de les dues últimes entregues, l’escriptor/director McQuarrie va signar un nou acord amb Paramount per tornar a escriure i dirigir les pròximes dues entregues, rebutjant ofertes d’altres estudis per continuar la seva llarga col·laboració amb l’estrella de la franquícia Tom Cruise. Skydance Media, qui va entrar a la franquícia en la seva quarta entrega, Ghost Protocol, tornarà a produir les dues següents entregues.

La franquícia Mission Impossible abasta gairebé 25 anys i sis films, a partir d’una crítica modesta i una gran taquilla en els seus dos primers films, abans d’abocar al seu protagonista a històries més agressives i explosives, cada nou film obtenia millors crítiques que la seva predecessora, amb la darrera entrega Fallout, va obtenir les crítiques més bones de la franquícia i del gènere d’acció, actualment te una qualificació del 97% a Rotten Tomatoes, i va obtenir els més alts ingressos al final del seu recorregut a les sales de cinema, amb una taquilla de $791,1M.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada