Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 17 d’abril del 2021

'Memory'.

Segons Deadline, el guanyador d’un Emmy Guy Pearce i la ex alumne de Matrix Monica Bellucci han estat escollits per a protagonitzar al costat de Liam Neeson en el pròxim film d’acció i suspens, del director de Casino Royale, Martin Campbell, Memory. Pearce i Bellucci interpretaran els papers del agent del FBI Vincent Serra i del magnat tecnològic Davana Sealman, respectivament. Actualment s’està produint a Bulgaria, la producció és un remake del film belga The Memory of a Killer.

A més, Harold Torres (ZeroZeroZero), Taj Atwal (Line of Duty) i Ray Fearon (Beauty and the Beast) també s’han unit al repartiment, amb Torres i Atwal llestos per als papers de Hugo Márquez i Linda Amistead.

Memory es centra en Alex Lewis (Neeson), un assassí expert amb reputació de discreta precisió. Quan es nega a completar un treball per a una perillosa organització criminal, de sobte es converteix en un objectiu i ha d’anar a la caça d’aquells que el volen mort.

Els agents veterans del FBI Vincent Serra, Linda Amistead i l’enllaç d’intel·ligència mexicà Hugo Márquez són contractats per a investigar el rastre dels cossos, apropant-los a Alex, però també provocant la ira del magnat de la tecnologia local Davana Sealman. Amb el sindicat del crim i el FBI en persecució, Alex té les habilitats per mantenir-se a la Vanguardia, excepte per una cosa: està lluitant contra una pèrdua de memòria severa, que afecta tots els seus moviments. A mesura que els detalls es difuminen i els enemics s’apropen, Alex ha de qüestionar cadascuna de les seves accions i en qui pot confiar en última instància.

El remake americà està dirigit per Martin Campbell a partir d’un guió adaptat per Dario Scardapane. La producció executiva està a càrrec de Teddy Schwarzman, Michael Heimler i Ben Stillman de Black Bear Pictures, al costat de Peter Bouckaert i Rudy Durand. Rupert Maconick, Arthur Sarkissian i Cathy Schulman de Welle Entertainment en són productors. STXinternational s’encarregarà de les vendes internacionals del film.

El film original The Memory of a Killer, també es va anomenar The Alzheimer Case i es va basar en la novel·la del escriptor belga Jef Geeraerts. Va ser dirigida per Erik Van Looy i protagonitzada per Jan Decleir i Koen De Bouw, els quals van interpretar els papers de Angelo Ledda i Det. Eric Vincke. L’original seguia la història del sicari retirat Angelo Ledda, qui va accedir a un últim assassinat tot i saber que havia desenvolupat la malaltia de l’Alzheimer. Quan es nega a matar al seu segon objectiu, el seu contractant envia a un altre sicari per acabar el treball i també per a matar-lo. En el seu intent de venjar-se del seu contractant, ha de lluitar contra l’empitjorament de la seva malaltia i la policia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada