Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 30 d’abril del 2021

'Demonic'.

Neill Blomkamp (District 9) va començar a treballar en un film de terror en secret l’any 2020, i ara tenim el nostre primer cop d’ull sobre què esperar del director gràcies a algunes imatges darrera de les càmeres de Demonic.

El film, escrit i dirigit per Blomkamp, es centra en una jove que desferma terribles dimonis quan les forces sobrenaturals en l’arrel d’una escletxa de dècades entre mare i filla es revelen sense pietat. El projecte marca la primera incursió de Blomkamp en el gènere de terror, no es sap molt sobre el film tret de que el director ha estat treballant en el film poc després del inici de la pandèmia de COVID-19.

A continuació podeu veure el metratge del film darrera de les càmeres:

          

El repartiment del film està compost per Carly Pope (Elysium), Chris William Martin (The Age of Adaline, Aliens vs. Predator: Requiem, The Vampire Diaries), Nathalie Boltt (Riverdale, District 9) i Michael Rogers (Siren, The Blacklist).

Demonic està produïda per Neill i Mike Blomkamp a través de STABLITI Studios, Ford de AGC i Linda McDonough amb Miguel Palos Jr. de AGC, Alastair Burlingham, Charlie Dombek, Viktor Muller i Steven St. Arnaud com a productors executius. IFC Midnight ha programat el film per al 20 d’Agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada