Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 1 de maig del 2021

'Naomi'.

La directora nominada al Oscar Ava DuVernay ha utilitzat el seu Twitter per a compartir la primera imatge oficial de la pròxima adaptació de la sèrie de The CW Naomi de DC Comics, amb els nostre primer cop d’ull a l’estrella principal Kaci Walfall com l’heroïna adolescent protagonista. La fotografia òbviament rendeix homenatge a la primera portada del còmic del personatge l’any 2019, que va ser il·lustrada per l’artista Jamal Campbell. La cadena encara no li ha donat al projecte una comanda de sèrie oficial, però la producció del episodi pilot encara està en marxa.

L’episodi pilot es centra en el personatge principal en la seva adolescència mentre viatge des de la seva petita ciutat del nord-est a les altures del multivers. Tot i això, després de que un esdeveniment sobrenatural sacseja la seva ciutat natal, ha de començar a descobrir els seus orígens, descobrint quelcom que desafiarà tot el que la gent creu sobre els superherois.

El pilot que està protagonitzat per Kaci Walfall (Army Wives, Power), qui ha estat escollida per a interpretar el paper de supehroïna Naomi. Al seu costat també hi trobarem a Alexander Wraith (Agents of S.H.I.E.L.D de Marvel), Cranston Johnson (Filthy Rich, P-Valley) i la recent nouvinguda Camila Moreno també han estat escollits com a actors habituals de la sèrie.

Basada en la sèrie de còmics de DC de Brian Michael Bendis i David F. Walker, Naomi (Walfall) es descrita com una estudiant de secundaria tranquil·la i segura de si mateixa que és filla adoptiva de pares afectuosos. Popular entre tots els nens de la ciutat militar, Naomi no té por d’abraçar al seu estudiant AP, nerd amant dels còmics. Després de que un esdeveniment sobrenatural la dugui al descobriment dels seus poders interns, Naomi persegueix el seu destí ocult.

La potencial sèrie està escrita i produïda per la directora de Selma, Ava DuVernay i l’alumne de Arrow, Jill Blankenship. Està coproduïda per Warner Bros. Television i Array Filmworks de DuVernay, que actualment té un acord general amb Warner Bros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada