Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 de maig del 2021

'Green Lantern Sèries'.


Segons The Hollywood Reporter, la sèrie de Green Lantern de HBO Max ha trobat al actor per a interpretar a Alan Scott, Jeremy Irvine (Treadstone). És un dels personatges homosexuals més destacats de tots els còmics, tot i això, el personatge gay és un desenvolupament recent. Scott va se presentat com a gay l’any 2012 i tenia una parella anomenat Sam Zhao.

Scott, el primer personatge en du el nom de Green Lantern, va fer el seu debut l’any 1940. Scott va ser el principal Green Lantern fins que el còmic va ser cancel·lat després de la Edad d’Or dels còmics. DC va escollir prendre un camí diferent quan Hal Jordan va assumir el comandament, però Scott tornaria a presentar-se amb l’explicació de que Scott estava a Terra Dos, un univers alternatiu, mentre que Jordan estava a Terra U.

Donat que la encarnació actual va ser concebuda com un personatge gay, des de The Hollywood Reporter esperen que segueixi l’exemple en la pròxima sèrie de HBO Max. Diversos Green Lantern apareixeran a la sèrie, inclòs Finn Wittrock com a Guy Gardner, que abastarà 10 episodis. La sèrie serà escrita i produïda per Seth Grahame-Smith i Marc Guggenheim (Arrow), amb Grahame-Smith també com a showrunner. Els productors executius són Geoff Johns, Sara Schechter, David Madden, David Katzenberg, Elisabeth Hunter i Sara Saedi.

La primera adaptació live-action de Green Lantern va ser el film de Martin Campbell de 2011, el qual tenia com a protagonista a Ryan Reynolds. Tot i això, el film va tenir males critiques i tampoc va ser ben rebuda per els fans, i a més va ser un fracàs a la taquilla havent costat $200M i haver recaptat a nivell mundial tant sols $219.851.172.

Berlanti també és productor executiu de The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow de DC, Batwoman i Black Lightning per a The CW. Per al DC Universe, produeix Titans, Doom Patrol i Stargirl.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada