Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 de maig del 2021

'Lady Killer'.

Blake Lively (Gossip Girl, A Simple Favor, The Rhythm Section) encapçalarà l’adaptació cinematogràfica per a Netflix de Lady Killer basat en la sèrie de Dark Horse Comics, segons Deadline. Lively també produirà el projecte, que està essent adaptat pel guanyador d’un Oscar Diablo Cody (Juno, Tully).

Lively també és coneguda per protagonitzar The Shallows, All I See Is You, Savages i Green Lantern de 2011. Pròximament la podrem veure en el thriller dramàtic The Husband’s Secret, adaptat per Pamela Gray de la novel·la de Liane Moriarty.

A Lady Killer, Lively interpretarà a Josie Schuller. Segons totes els seus aspectes, és la mestressa de la llar dels ansy 50, però quan no satisfà les necessitats de la seva família, du una vida secreta com a assassina a sou altament capacitada. A ella li agrada molt el segon treball i el seu marit no en sap res.

La sèrie de còmics va ser creada per l’escriptora i il·lustradora Joëlle Jones al costat de Jamie S. Rich i la colorista Laura Allred. Va ser publicat per primer cop per Dark Horse Comics el gener de 2015. El còmic va ser nominat en els Premis Eisner com a Millor sèrie limitada el 2016.

Durant una entrevista amb The Mary Sue el 2015, Jones va explicar que la idea de Lady Killer “va sorgir del amor per la publicitat i la il·lustració vintage des de la dècada de 1940 fins la de 1960. Realment sols volia crear una història que em permetés jugar en aquest món. També vaig créixer en una llar molt tradicional on les dones tenien rols molt definits. Per això, sento molta simpatia per un personatge que es veu obligat a equilibrar la naturalesa del dol”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada