Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 11 de maig del 2021

'Lisey's Story'.

Apple TV+ ha publicat el tràiler oficial de Lisey’s Story, la pròxima adaptació a sèrie limitada de la novel·la de terror romàntica més venuda de Stephen King del mateix nom. El tràiler presenta a Lisey Landon (Julianne Moore) mentre recorda records reprimits del seu matrimoni amb Soctt (Clive Owen), que involucren l’obscuritat i els secrets que el martiritzaven. Està previst que la sèrie faci el seu debut el pròxim 4 de Juny amb els dos primers episodis, seguits de nous episodis tots els divendres. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Basada en la novel·la de Stephen King de 2006, Lisey’s Story és un thriller pensatiu i profundament personal que segueix a Lisey Landon dos anys després de la mort del seu espòs, el famós novel·lista Scott Landon. Una sèrie d’esdeveniments inquietants fa que Lisey s’enfronti a records del seu matrimoni amb Scott que deliberadament ha bloquejat de la seva ment.

La sèrie estarà encapçalada per la guanyadora d’un Oscar Julianne Moore i el nominat al Oscar Clive Owen, reunint-se 15 anys després del film d’acció i suspens de 2006 Children of Men. A ells s’uneixen Joan Allen (Nixon), Jennifer Jason Leigh (Atypical), Dane DeHaan (ZeroZeroZero, A Cure for Wellness, Chronicle), Ron Cephas Jones (This Is Us) i Sung Kang (Fast & Furious films).

En realitat, la història es va inspirar en la pròpia experiència de King quan es va veure involucrat en un greu accident el Juny de 1999. La idea de la novel·la va sorgir d’una comprensió sobtada que va tenir quan va arribar a casa del hospital i va veure que totes les seves pertinences estaven en caixes. Per això, va tenir una visió de com es veuria el seu estudi després de la mort.

Lisey’s Stroy està dirigida i produïda per Pablor Larraín, amb Stephen King escrivint personalment els vuit episodis. Està produïda per Bad Robot Television de J.J. Abrams i Warner Bros. Television. Els productors executius són: Abrams, King, Moore, Ben Stephenson i Juan de Dios Larraín.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada