Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 6 de maig del 2021

'Red Sonja'.


Segons The Hollywood Reporter, l’estrella de Ant-Man and the Wasp, Hannah John-Kamen, ha estat escollida oficialment per al paper principal en l’adaptació cinematogràfica de Millenium, Red Sonja, basat en el personatge de espasa i bruixeria de Roy Thomas i Barry Windsor-Smith. L’heroïna que empunya l’espasa va fer el seu primer debut live-action en la versió de 1985, on va ser interpretada per Brigitte Nielsen. Les actrius que anteriorment estaven assignades per al paper van ser Rose McGowan i Amber Heard.

“Hannah és una actriu molt talentosa a la que hem estat seguint durant anys i ella és Red Sonja”, va dir el director Joey Soloway en un comunicat. “El seu Rang, sensibilitat i força són qualitats que hem estat cercant i no podríem estar més emocionats de embarcar-nos en aquest viatge junts”.

Això marca el primer projecte important de John-Kamen com a protagonista principal, després de aparèixer com a malvada o personatge secundari en diversos films d’alt perfil com ara Star Wars: The Force Awakens, Tomb Raider, Ready Player One i Ant-Man and the Wasp.

Red Sonja és un personatge d’espasa i bruixeria dels còmics creats per Robert E. Howard, l’escriptor Roy Thomas i l’artista Barry Windsor Smith per a la Marvel Comics l’any 1973. Els còmics encara es publiquen avui dia a través de Dynamite Entertainment.

El reboot del film ha estat en desenvolupament des de 2010, on s’havien incorporat un munt de directors per a dirigir el projecte. L’any 2019, el guanyador d’un Emmy Joey Soloway (Transparent) va ser finalment contractat per a fer-se càrrec de la cadira de director amb Tasha Huo signant com a guionista.

Mark Canton (300, Power) i Courtney Solomon (After) produiran al costat de Christa Campbell i Lati Grobman en nom de Campbell Grobman Films. Andrea Sperling també produirà en nom de Topple, amb Yariv Lerner de Millennium, Jeffrey Greenstein, Younger, Les Weldon, Joe Gatta i Tanner Mobley també en seran productors. Avi Lerner, Boaz Davidson i Trevor Short de Millennium també en seran productors executius al costat de Dorothy Canton i Luke Lieberman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada