Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 de maig del 2021

'Fear Street'.

Després de quasi sis anys des de que es va anunciar el projecte per primer cop, Netflix ha publicat oficialment el primer avanç i l’art clau de les tant esperades adaptacions cinematogràfiques de Chernin Entertainment de la sèrie de novel·les de terror juvenils de R.L. Stine, Fear Street. El servei de streaming també ha confirmat les dates d’estrena de la pròxima trilogia, prometent un esdeveniment èpic de films d’estiu durant tres setmanes consecutives el pròxim mes de Juliol. La trilogia de Fear Street començarà amb la primera part: 1994 a partir del 02 de Juliol, i després serà seguit per la segona part: 1978 el 09 de Juliol, i la tercera part: 1666 que conclourà l’esdeveniment el 16 de Juliol.

“Vam filmar els tres films de Fear Street durant un estiu boig i sagnant”, va dir el director Leigh Janiak en un comunicat. “És un somni que el públic ara pugui experimentar la història de la mateixa manera, una darrera l’altre, amb tant sols una setmana d’espera entre ells. No puc esperar per a donar-los la benvinguda a tots al món de Fear Street al 1994, 1978 i 1666!”

“Els fans de Fear Street estan d’enhorabona, hi han algunes sorpreses importants”, va fer broma l’autor R.L. Stine. “Els lectors saben que la sèrie de llibres està classificada com a PG. Però els films estan classificats com a R. Això significa molta més emoció i més terror! He vist l’èpica trilogia de Leigh Janiak que estrenarà Netflix al Juliol i puc dir-los que els espants i els CRITS són més dels que esperava. Que divertit veure els horrors de Shadyside cobrar vida”.

La trilogia de Fear Street abastarà els tres períodes de temps diferents, que es remunten al segle XVII. L’any 1994, un grup d’adolescents descobreix que els terribles successos que han perseguit a la seva ciutat durant generacions poden estar connectats i que poden ser els pròxims objectius. Basat en la sèrie de terror més venuda de R.L. Stine, la trilogia segueix el malson a través de la sinistra història de Shadyside.

La trilogia de Fear Street està dirigida i produïda per Leigh Janiak a partir d’un guió adaptat per Kyle Killen. Els productors són Peter Chernin, David Ready, Jenno Topping, Doug Torres i Jeffrey Harlacker amb Kori Adelson, Timothy M. Bourne, Yvonne M. Bernard, Joan Waricha i Jane Stine com a productors executius.

El projecte es va establir per primer cop a 20th Century Fox, però es va endarrerir amb l’adquisició de Fox per part de Disney. Després de que la financera Chernin Entertainment va tancar un tracte amb Fox, Netflix es va llançar i es va fer amb els drets de la trilogia.

A continuació podeu veure’n el teaser i el cartell...

          

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada