Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 27 de maig del 2021

'Old'.

Universal Pictures ha publicat el tràiler oficial de Old, el nou thriller de terror de M. Night Shyamalan, protagonitzat per Gael García Bernal, Thomasin McKenzie, Vicky Krieps i Alex Wolff. El tràiler mostra a una família de quatre mentre les seves vacances en el paradís es converteixen en un complet malson quan es troben atrapats en una platja on misteriosament envelleixen a cada segon.

El film està programat per arribar als cinemes el pròxim 23 de Juliol, el qual s’estrenarà el mateix cap de setmana que Snake Eyes: G.I. Joe Origins protagonitzat per Henry Golding i la quarta i última entrega animada de Sony Pictures, Hotel Transylvania: Transformania.

          

          

Old es basa en l’aclamada novel·la gràfica Sandcastle de Pierre Oscar Levy i Frederik Peeters, que es centra en un grup de persones que descobreixen que són incapaços d’escapar d’una platja misteriosa i allunyada, ja que un obscur secret que els envolta el temps els manté allà després de descobrir un cadàver. Segons les informacions, Shyamalan va rebre la novel·la com un regal el dia del pare i ràpidament va aconseguir els drets després d’enamorar-se del concepte de la història.

El repartiment està encapçalat per Eliza Scanlen (Little Women), Thomasin McKenzie (True History of the Kelly Gang, Jojo Rabbit), Aaron Pierce (Krypton), Vicky Krieps (Phantom Thread), Alex Wolff (Hereditary), Abbey Lee (Lovecraft Country, Mad Max: Fury Road, The Dark Tower), Nikki Amuka-Bird (Avenue 5, Gold Digger, Jupiter Ascending), Ken Leung (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, Inhumans, The Blacklist) i Gael García Bernal (Y tu Mamá También, Mozart in the Jungle, Coco-Héctor voice).

El projecte està escrit, dirigit i produït pel dues vegades nominat al Oscar M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Signs, Unbreakable, Split, Glass).

El contingut d’alt concepte de Shyamalan ha captat constantment l’atenció del públic en tot el món durant quasi dues dècades, havent acumulat més de $3,3 bilions a nivell mundial. El projecte més recent per a Universal ha estat Glass, la culminació del seu “Eastrail 177 Triology”, amb la que va obtenir $246.999.039 essent número u durant 3 setmanes seguides durant la seva estrena l’any 2017, mentre que The Visit del 2015 va obtenir $98.450.062 a nivell mundial i va ser una dels films de terror més taquillers del any. Havent finançat independentment els tres films amb un pressupost de producció d’uns $35M, Glass, Split ($278,4M) i The Visit han recaptat entre les tres uns $623.903.459 en tot el món. De la mateixa manera finançarà els seus dos pròxims films.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada