Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 21 de maig del 2021

'Hocus Pocus 2'.


Després de més de cinc mesos des de la confirmació oficial de Hocus Pocus 2, Disney+ finalment ha anunciat que Bette Midler, Sarah Jessica Parker i Kathy Najimy han signat oficialment per reprendre els seus mítics papers de bruixes com les germanes Sanderson en la tant esperada seqüela. A més, el productor executiu Adam Shankman (Hairspray), que actualment es troba en la producció de la seqüela de Enchanted de Disney+ Disenchanted, va decidir deixar la cadira de director degut a conflictes d’agenda. Anne Fletcher (The Proposal), col·laboradora i amiga de Shankman des de fa molt de temps, es farà càrrec de Hocus Pocus 2 com la nova directora.

“Tot i la pena que tinc per que no podré dirigir a les meves amigues Bette, Sarah Jessica i Kathy, en el que segurament serà un esdeveniment per a Disney+ degut a conflictes d’agenda, no podria estar més complagut d’entregar les regnes a Anne, qui ha portant tants de riures i alegria a la vida de les persones amb el seu treball anterior”, va dir Shankman en un comunicat. “Encara estic agraït i orgullós d’ajudar a guiar aquest enginyós projecte com a productor executiu al costat del productor Lynn Harris, a qui he estimat i admirat com a col·lega i amic des de que em va ajudar a aconseguir-me el treball de coreografia de Boogie Nights”.

Hocus Pocus 2 és una comèdia live-action seqüela del clàssic de culte de Disney de 1993 Hocus Pocus, que va estar dirigida per Kenny Ortega (High School Musical). El film es centrarà en tres joves noies que accidentalment tornen a les germanes Sanderson a la Salem actual i han de descobrir com evitar que les bruixes famolenques de nens causin un nou tipus d’estralls en el món. El pròxim film porta de nou a les germanes bruixes preferides de tots, l’actriu guanyadora de diversos premis Bette Midler (The Rose) com a Winifred Sanderson, la quatre vegades guanyadora del globus d’Or Sarah Jessica Parker (Sex and the City) com a Sara Sanderson i Kathy Najimy (Sister Act) com a Mary Sanderson.

Hocus Pocus 2, estarà escrit per Jen D’Angelo (Workaholics), a qui Disney va encarregar crear una forma per a que Midler, Parker i Najimy, poguessin tornar a repetir els seus papers com a Winifred, Sarah i Mary, en la planificada seqüela. Altres detalls més extensos de l’argument del film i dels nous personatges es mantenen en secret per ara.

“Ara més que mai, la gent necessita riure. Hauríem de riure tots els dies, hi ha molta diversió amb aquestes tres dones increïbles interpretant a personatges deliciosos d’un film tant estimat”, va dir Fletcher. “Estic molt agraïda de poder acomplir un paper en tornar a la vida a aquestes bruixes, i treballar amb els meus amics a Disney de nou ho fa encara més especial. Aquest és un film per a tots, des dels fans que van créixer amb el primer film fins a la pròxima generació d’espectadors, i estic ansiosa per començar”.

La seqüela estarà dirigit per Anne Fletcher amb Jen D’Angelo (Workaholics) prèviament adjunta per a escriure’n el guió. Estarà produït per Lynn Harris i Steven Haft. Els productors executius són Adam Shankman, Ralph Winter i David Kirschner.

El film original seguia la història d’un adolescent que accidentalment torna a la vida a un trio de malvades bruixes de Salem en la nit de Halloween. Tot i que Hocus Pocus no va ser un èxit comercial en el moment de la seva estrena, encara ha resistit la prova del temps a través de innombrables transmissions anuals i ara s’ha convertit en un film clàssic de culte.

Hocus Pocus 2 està programat per a fer el seu debut la tardor de 2022, exclusivament a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada