Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 11 de maig del 2021

'Ms. Marvel'.



Després de sis mesos de filmació en dos llocs diferents, des de Variety ens informen de que la producció de la molt esperada sèrie de Ms. Marvel de Marvel Studios ha finalitzat a Tailàndia, que ha durat des del passat mes d’Abril fins a principis d’aquest mes. La filmació de la sèrie del MCU va tenir lloc a Atlanta, Georgia, on va filmar quatre episodis dirigits per Adil El Arbi, Billal Fallah i Meera Menon, mentre que la cineasta guanyadora del Oscar Sharmeen Obaid-Chinoy ha dirigit els episodis quatre i cinc a Tailàndia.

Segons el mitjà, tot i el ressorgiment de la tercera onada de casos COVID-19 a Tailàndia, Marvel Studios va obtenir una exempció que va permetre que la producció continues filmant, ja que ja estaven aplicant estrictes protocols de seguretat, inclòs el set dividit en tres bombolles separades.

La sèrie Ms. Marvel es va confirmar l’any passat en l’esdeveniment D23, amb l’escriptora britànica Bisha K. Ali (Four Weddings and a Funeral) adjunta per escriure’n el guió i ser la showrunner de la sèrie, mentre que el president de Marvel Studios, Kevin Feige, també va confirmar que tan Ms. Marvel, com Moon Knight i She-Hulk en algun moment farien el salt a la gran pantalla.

Ms. Marvel serà una nova sèrie que presenta a Kamala Khan, una paquistanesa estatunidenca de 16 anys que creix a Jersey City, al UCM. L’argument explica: “Una gran estudiant, una avida jugadora i una escriptora de fanfiction voraç, té una afinitat especial pels superherois, en especial per a Captain Marvel. Però Kamala lluita per encaixar a la seva llar i a l’escola, és a dir, fins que obté superpoders com els herois que sempre ha admirat. La vida és més fàcil amb superpoders, veritat?

Al costat de Vellani en el paper principal estan Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Naki, Azher Usman, Travina Springer, Nimra Bucha i Laurel Marsden.

Ms. Marvel prové de l’escriptora principal Bisha K. Ali, qui també n’és la showrunner amb Adil El Arbi i Bilall Fallah, Meera Menon i Sharmeen Obaid-Chinoy adjunts com a directors. La sèrie està programada per a fer el seu debut a finals d’aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada