Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 2 de maig del 2021

'Ms. Marvel'.


Anteriorment havíem vist a Iman Vellani com a Kamala Khan, però ara podem veure com llueix com a Ms. Marvel, la pròxima sèrie de Disney+. L’aspecte és molt semblant a la versió del còmic i Vellani es veu molt bé amb l’uniforme vermell i balu. S’espera que la sèrie s’estreni a finals d’aquest any.

Ms. Marvel serà una nova sèrie que presenta a Kamala Khan, una paquistanesa estatunidenca de 16 anys que creix a Jersey City, al UCM. L’argument explica: “Una gran estudiant, una avida jugadora i una escriptora de fanfiction voraç, té una afinitat especial pels superherois, en especial per a Captain Marvel. Però Kamala lluita per encaixar a la seva llar i a l’escola, és a dir, fins que obté superpoders com els herois que sempre ha admirat. La vida és més fàcil amb superpoders, veritat?

Al costat de Vellani en el paper principal estan Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Naki, Azher Usman, Travina Springer, Nimra Bucha i Laurel Marsden.

A continuació i gràcies a Just Jared podeu veure’n les fotografies...






La sèrie Ms. Marvel es va confirmar l’any passat en l’esdeveniment D23, amb l’escriptora britànica Bisha K. Ali (Four Weddings and a Funeral) adjunta per escriure’n el guió i ser la showrunner de la sèrie, mentre que el president de Marvel Studios, Kevin Feige, també va confirmar que tan Ms. Marvel, com Moon Knight i She-Hulk en algun moment farien el salt a la gran pantalla.

El Arabi i Fallah en seran els directors d’alguns episodis, i van ser aclamats per part del publica estatunidenc, amb el seu treball de la tant esperada tercera entrega de la franquícia Bad Boys, protagonitzada per Will Smith i Martin Laurence arribava Bad Boys For Life, la qual ha estat el film més taquiller de la franquícia. El duo està actualment treballant per reviure un altre comèdia d’acció estimada Beverly Hills Cop 4 a Netflix, que veurà el retorn del actor protagonista de la franquícia, Eddie Murphy, en el seu paper icònic de Axel Foley. També dirigiran alguns episodis Sharmeen Obaid-Chinoy i Meera Menon; Obaid-Chinoy és una documentalista guanyadora del Oscar, més coneguda pel seu treball amb A Girl in the River: The Price of Forgiveness and Saving Face, mentre que Menon és coneguda pel seu treball en la petita pantalla amb For All Mankind i The Punisher.

Tot i que el sobrenom de Ms. Marvel ha existit durant dècades, originalment el nom de la superheroïna era de Carol Danvers, el personatge de Khan va adquirir el nom. Khan, una paquistanesa estatunidenca, es va unir al univers dels còmics de Marvel al 2014 com a resultat de la alliberació de la Terrigen Mists dels Inhumans, el que va activar els seus poders de canvi de forma. No sols és capaç d’estirar les seves extremitats a grans longituds i amplada, sinó que també pot créixer o encongir-se a mides increïbles. Khan també s’inspira en Carol Danvers, qui en aquell moment havia estat “ascendida” al paper de Captain Marvel, i decideix prendre el seu antic sobrenom de Ms. Marvel per a lluitar contra el crim i fer el bé.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada