Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 3 de maig del 2021

'Dungeons & Dragons'.


El director Jonathan Goldstein, ha utilitzat Twitter per a confirmar que la filmació de Dungeons & Dragons ha començat oficialment per a la pròxima adaptació de Paramount Pictures.

El film d’aventures de fantasia protagonitzada per Chris Pine encara està programat per estrenar-se als cinemes el pròxim 03 de Març de 2023, el que per ara no enfronta el film a cap competència important. El projecte duia en desenvolupament des de 2013 amb Chris Morgan, Joe Manganiello i Chris McKay, prèviament adjunts al nou film de Dungeons & Dragons. La baralla pels drets entre el estudi i Hasbro també han estat la raó per la que ha trigat més en desenvolupar-se.

El joc de rol Dungeons & Dragons es va fer popular per primer cop l’any 1974 i des de llavors ha acumulat milions de jugadors i fanàtics en tot el món. La propietat enormement popular també ha influït en nombrosos escriptors, directors, dissenyadors de jocs i altres professionals creatius al llarg de les seves quatre dècades. El llargmetratge es va anunciar per primer cop l’any 2013, en el que va començar una disputa pels drets entre l’estudi i Hasbro (empresa matriu de la editorial Wizards of the Coast), però els problemes es van resoldre l’any passat i el film segueix en desenvolupament.

Adaptat per primer cop a la pantalla petita com una sèrie animada de televisió l’any 1983, l’icònic joc de rol de Gary Gygax i Dave Arneson es va convertir en un film live-action a l’any 2000 dirigida per Courtney Solomon. El film no va ser un èxit de critica ni financer, però va conduir a una seqüela de telefilm l’any 2005 amb ‘Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God’ i una continuació directa a DVD amb ‘Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness’ el 2012.

Dungeons & Dragons’, estarà dirgit per Jonathan Goldstein i John Francis Daley, els quals també han escrit l’últim esborrany del guió. El film està essent coproduït i cofinançat per Hasbro, eOne i Paramount Pictures, amb la distribució al Regne Unit i Canadà, mentre que Paramount distribuirà a la resta del món. A principis d’aquest any, el estudi va escollir al creador de John Wick, Derek Kolstad, per encapçalar la seva pròpia sèrie de televisió de Dungeons & Dragons. També s’estan desenvolupant més sèries de televisió ambientats en l’univers de D&D. Jeremy Latcham produeix a través del seu contracte amb eOne, la divisió de entreteniment de Hasbro, amb Brian Goldner de Hasbro també produint.

Dungeons & Dragons està programat per al 03 de Març de 2023 a USA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada