Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 1 de maig del 2021

'Green Lantern Series'.


Després d’obtenir una comanda oficial de sèrie per part de HBO Max fa dos mesos, la nova sèrie de DC de Greg Berlanti, Green Lantern, finalment ha trobat al seu primer heroi en la forma de l’alumne de American Horror Story, Finn Wittrock. Segons The Hollywood Reporter, Wittrock ha aconseguit amb èxit el paper principal de Guy Gardner, un dels molts Green Lanterns que es presentaran en la pròxima sèrie de superherois. El mitjà també assenyala que s’espera que el càsting de Alan Scott es reveli aviat, ja que un actor no ha revelat que ja es troba en les etapes finals de les negociacions.

El personatge de Wittrock és descrit com una gran massa de masculinitat i, com es mostra en els còmics, una encarnació del hiper patriotisme de la dècada de 1980. Tot i això, Guy és d’alguna manera agradable. Això marca el debut oficial en viu de Guy Gardner, qui va ser creat per John Broome i Gil Kane l’any 1968.

La sèrie Green Lantern representarà les aventures d’una multitud de Lanterns, inclosos Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz i Alan Scott, el primer Green Lantern de la Terra, qui, fidel als còmics, és un home gay, i molts més. La sèrie també inclourà als preferits dels fans com Siniestro i Kilowog, i també presentarà a nous herois a les files dels Green Lantern Corps.

L’argument oficial de la sèrie diu: “Green Lantern reinventa la propietat clàssica de DC a través d’una història que abastarà dècades i galàxies, començant a la Terra l’any 1941 amb el primer Green Lantern, l’agent del FBI secretament gay Alan Scott, i 1984, amb el cregut mascle alfa Guy Gardner i la meitat alienígena Bree Jarta. A ells s’uniran una multitud d’altres Lanterns, des dels preferits dels còmics fins herois mai abans vists”.

Basada en el personatge creat per Alan Scott i Martin Nodell, la pròxima sèrie de Green Lantern de 10 episodis serà escrita i produïda per Seth Grahame-Smith i Marc Guggenheim (Arrow), amb Grahame-Smith també com a showrunner. Els productors executius són Geoff Johns, Sara Schechter, David Madden, David Katzenberg, Elisabeth Hunter i Sara Saedi.

La primera adaptació live-action de Green Lantern va ser el film de Martin Campbell de 2011, el qual tenia com a protagonista a Ryan Reynolds. Tot i això, el film va tenir males critiques i tampoc va ser ben rebuda per els fans, i a més va ser un fracàs a la taquilla havent costat $200M i haver recaptat a nivell mundial tant sols $219.851.172.

Berlanti també és productor executiu de The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow de DC, Batwoman i Black Lightning per a The CW. Per al DC Universe, produeix Titans, Doom Patrol i Stargirl. No està clar si la nova sèrie de Green Lantern afectarà al film de Green Lantern Corps, que fa força temps que s’està desenvolupant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada