Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 de maig del 2021

'Secret Headquarters'.


Segons Deadline, el nominat al Oscar Owen Wilson, ha signat oficialment per a protagonitzar el pròxim film d’acció de Paramount Pictures titulat Secret Headquarters, que prové del duo de Project Power, Henry Joost i Ariel Schulman. Wilson serà vist en dos projectes d’alt perfil aquest any, essent primer la molt esperada sèrie de Loki de Marvel Studios, que farà el seu debut el pròxim 09 de Juny. Mentre que el segon és la seva última col·laboració amb Wes Anderson, The French Dispatch.

Secret Headquarters es descriu com un film d’acció familiar d’alt concepte, centrat en un nen que descobreix la seu secreta del superheroi més poderós del món amagada sota de la seva casa i ha de defensar-la amb el seu grup d’amics quan els malvats ataquen.

El film estarà dirigit per Henry Joost i Ariel Schulman, millor coneguts per dirigir el thriller tecnològic Nerve de 2016 i el film de superherois Project Power del any passat. Joost i Schulman estan coescrivint l’esborrany actual del guió al costat de Josh Koenigsberg, basat en la història d’un guió original de Christopher Yost (Thor: Ragnarok). Els productors són Jerry Bruckheimer i Chad Oman de Bruckheimer Films.

Wilson és millor conegut per les seves actuacions destacades en films com ara: Behind Enemy Lines, Marley and Me, Midnight in Paris, Wedding Crashers, How Do You Know, I Spy, The Big Year, Night at the Museum films, The Grand Budapest Hotel i The Royal Tenenbaums. Aquest últim li va valer una nominació al Oscar com a Millor Guió Original. També serà vist en la pròxima comèdia romàntica de Universal Pictures Marry Me, protagonitzat per Jennifer Lopez, que s’estrenarà el pròxim 11 de Febrer de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada