Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 6 de maig del 2021

'Blade'.


Tant sols han passat tres mesos, des de l’última actualització sobre el pròxim film de Blade de Marvel Studios, i ara s’han revelat nous detalls importants del film del MCU protagonitzat per Mahershala Ali. Segons The Hollywood Reporter, la producció del molt esperat projecte estava originalment programat per a començar el pròxim mes de Setembre, però ara s’ha posposat fins al Juliol de 2022. L’endarreriment en la filmació es deu a que el estudi  no s’està afanyant amb Blade i li agradaria dedicar-hi més temps en treballar en el guió del projecte amb l’escriptora Stacy Osei-Kuffour (Watchmen).

El film Blade va ser anunciat per primer cop el president de Marvel Studios, Kevin Feige, en la San Diego Comic-Con el 2019, amb el guanyador al Oscar Mahershala Ali amb una aparició sorpresa durant la presentació. Ali, qui anteriorment va protagonitzar Luke Cage de Netflix interpretant a “Cottonmouth”, va confirmar que va ser ell qui primer es va acostar al estudi per a interpretar al vampir heroi protagonista. El caminant diürn va ser interpretat per primer cop per Wesley Snipes, qui ja va donar el seu suport a Ali quan es va anunciar per al projecte.

A principis d’aquest any, es va revelar que Stacy Osei-Kuffour va ser escollida per escriure el guió després de sis mesos de reunir-se amb diversos escriptors, convertint-la en la primera escriptora negre en escriure un film per a Marvel. Encara no està clar en quina fase del MCU farà el seu debut, perquè encara no té fixada data d’estrena.

La trilogia de Blade de New Line Cinema va ajudar a dur els còmics i els superherois a la gran pantalla. Els tres films que va sorgir, van recaptar un total de $418.171.466 a nivell mundial. Blade va ser creat per l’escriptor Marv Wolfman i l’artista Gene Colan com a personatge secundari en el còmic “The Tomb of Dracula” #10 el Juliol de 1973.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada