Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 de maig del 2021

'Amazon & MGM'.


El passat mes de Desembre, es va revelar que MGM planificava de vendre tot el seu estudi de Cinema, inclosa la seva amplia i rica biblioteca de films i televisió, i ara sembla que el estudi finalment ha trobat al soci adequat, que ajudarà a un dels estudis més antics del món a expandir-se encara més en el panorama competitiu de streaming. Des de Deadline, ens informen que avui, s’ha anunciat oficialment que Amazon i MGM han signat un acord de fusió definitiu que permet a Amazon adquirir oficialment a MGM per un preu de compra de $8,45 mil milions.

“Ha estat un honor haver estat part de la increïble transformació de Metro Goldwyn Mayer. Per arribar a aquí es van necessitar persones immensament talentoses amb una veritable creença en una visió. En nom de la Junta, m’agradaria agrair al equip de MGM que ens va ajudar a arribar a aquest dia històric”, va dir el president de la Junta de directors de MGM, Kevin Ulrich en un comunicat. “Estic molt orgullós de que MGM’s Lion, que ha evocat durant molt de temps la Edat d’Or de Hollywood, continuarà amb la seva història, i la idea nascuda de la creació de United Artist segueix viva de la forma en que els fundadors originalment pretenien, impulsat pel talent i la seva visió. L’oportunitat de alinear la història de MGM amb Amazon és una combinació inspiradora”.

A través d’aquesta adquisició, Amazon planeja ajudar a preservar la herència cinematogràfica de quasi un segle i el catàleg de films de MGM al oferir als clients un major accés a aquestes obres existents. Amazon permetria a MGM seguir fent el que millor sap fer: una gran narració.

Actualment, MGM posseeix més de 4.000 títols i 17.000 hores de programació televisiva. Això inclou grans franquícies com els films de James Bond (amb No Time to Die programat per estrenar-se el 08 d’Octubre de 2021), Rocky, The Hobbit, Pink Panther, Candyman i RoboCop, així com les aclamades sèries de televisió The Handmaid’s Tale i Stargate.

“MGM té un ampli catàleg amb més de 4.000 films...així com 17.000h de sèries de televisió...que en conjunt han guanyat més de 180 premis de l’acadèmia i 100 premis Emmy”, va dir el vicepresident sènior de Prime Video i Amazon Studios, Mike Hopkins. “El valor financer real darrera d’aquest acord és el tresor de la propietat intel·lectual en el catàleg profund que planifiquem reimaginar i desenvolupar al costat del talentós equip de MGM. És molt emocionant i ofereix moltes oportunitats per a explicar històries d’alta qualitat”.

L’estudi també té els drets de projectes futurs com el spin-off de G.I. Joe, Snake Eyes; el film biogràfic Respect de Aretha Franklin; la foto de Candyman de Nia DaCosta; House of Gucci, el film dramàtic criminal farcit d’estrelles de Ridley Scott; un tercer film de Creed; un reboot de Pink Panther; el film de Ron Howard sobre el rescat en una cova tailandesa Thirteen Lives; el film musical Cyrano dirigida per Petre Dinklage; una seqüela de Tom Raider protagonitzat per Alicia Vikander; l’esperada seqüela de Legally Blonde amb el retorn de Elle Woods (Reese Witherspoon i l’èpic film de fantasia de Geroge Miller Three Thousand Years of Longing.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada