Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 6 de maig del 2021

Awake'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial del seu pròxim drama de ciència-ficció Awake, protagonitzat per la guanyadora del Globus d’Or Gina Rodríguez (Janet he Virgin) i dirigit per Mark Raso (Kodachrome, Copenhague), qui ha coescrit el guió al costat de Joseph Raso a partir d’una història de Gregory Poirier. Rodríguez interpreta a una ex soldat amb un passat problemàtic, que pot tenir la clau d’una cura en la forma de la seva pròpia filla, després de que un esdeveniment global infligeixi insomni a la humanitat.

La histèria global sobrevingui després de que una misteriosa catàstrofe destrueixi tots els dispositius elèctrics i li tregui la capacitat de dormir a la humanitat. Els científics corren contrarellotge per a trobar una cura per al insomni inexplicable abans de que els seus efectes fatals eliminin a la raça humana. Quan Jill, una ex soldat, descobreix que la seva petita filla pot ser la clau de la salvació, ha de decidir: protegir als seus fills a tota costa o sacrificar-ho tot per a salvar al món.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


Awake també està protagonitzat per Ariana Greenblatt, Frances Fisher, Shamier Anderson, Finn Jones, Lucius Hoyos, Gil Bellows i amb Barry Pepper i Jennifer Jason Leigh.

El film s’estrenarà en el servei de streaming el pròxim 09 de Juny de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada