Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 de maig del 2021

'We Own This City'.

Des de Deadline ens informen de que Jon Bernthal (The Walking Dead, The Punisher, Those Who Wish Me Dead), el nominat al Emmy Josh Charles (The Good Wife, Away, The Loudest Voice) i Jamie Hector (The Wire, Bosch, Queen of the South) protagonitzaran la sèrie limitada de sis hores de HBO We Own This City, basada en el llibre de Justin Fenton We Own This City: A True Story of Crime, Cops and Corruption. El projecte prové del productor executiu de The Wire, David Simon, i el productor Geroge Pelecanos, amb Reinaldo Marcus Green (Monsters and Men) com a director i productor executiu.

La sèrie marcarà la tercera col·laboració entre Bernthal i Green, després de King Richard de Warner Bros., protagonitzat per Will Smith i que s’estrenarà el 19 de Novembre; i la sèrie dramàtica de Amazon The Bottoms, creada, coescrita i protagonitzada per Bernthal.


We Own This City narra el ascens i la caiguda del Grup de treball de rastreig d’armes del Departament de Policia de Baltimore, i la corrupció i el col·lapse moral que va patir una ciutat estatunidenca en la que es van defensar les polítiques de prohibició de drogues i arrestos massius a expenses del treball policial real.

Bernthal interpretarà al sergent Wayne Jenkins de Departament de Policia de Baltimore, “potser la figura central en el extens cas de corrupció federal que es va centrar en el grup de treball de Rastreig d’Armes de la agencia, una unitat civil que es va tornar completament deshonesta i va començar a caçar i robar a ciutadans i narcotraficants durant dècades la implacable guerra contra les drogues i l’empresonament massiu a Baltimore es van sortir de control”.

Charles interpretarà a Daniel Hersl, un “policia arrogant i perdonavides conegut entre els residents de Baltimore per la seva brutalitat casual i va ser objecte de múltiples queixes dels ciutadans. Hersl va ser efectivament expulsat de Districte Est abans del seu trasllat al GTTF”. Héctor interpretarà a Sean M. Suiter, “un detectiu d’homicidis de la ciutat de Baltimore que es va veure implicat en el cas GTTF i va ser cridat a testificar davant un gran jurat federal. Tràgicament, Suiter descobreix que no pot deixar enrere el seu passat”.

We Own This City estarà escrit per Simon, Pelecanos i Dwight Watkins al costat dels escriptors de The Wire, Ed Burns i Bill Zorzi. Simon, Pelecanos i Burns en seran productors executius amb el ex president de la mini sèrie de HBO, Kary Antholis i Green. Zorzi també en serà coproductor executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada