Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 28 de maig del 2021

'John Wick: Chapter 4'.


Des de Deadline, ens informen de que la superestrella del pop japonès-britànica Rina Sawayama farà el seu debut al cinema en el pròxim film de Lionsgate, Jon Wick: Chapter 4, en un paper protagonista no revelat, unint-se a l’estrella de la franquícia Keanu Reeves. Chad Stahelski tornarà a dirigir la pròxima entrega a partir d’un guió escrit per Shay Hatten i Michael Finch.

“Estic molt content de tenir a Rina a bord per a fer el seu debut cinematogràfic a John Wick: Chapter 4. És un talent increïble que aportarà molt al film”, va dir Stahelski.

No s’han publicat detalls del argument de John Wick: Chapter 4. El projecte començarà la producció aquest estiu rodant en localitzacions de França, Alemanya i Japó. El film estarà produït per Basil Iwanyk, Erica Lee i Chad Stahelski, i la producció executiva estarà a càrrec de Reeves, Louise Rosner.

Nascuda al Japó i criada en el nord de Londres, Sawayama va ascendir al estrellat pop a través d’una trajectòria inusual en la Universitat de Cambridge, estudiant política, psicologia i sociologia, i finançant la seva música antiga amb el modelatge abans de signar un contracte discogràfic. Reforçada per singles eclèctics i cridaners que inclouen “XS”, “Comme des Garçons” i “Chosen Family”, aquesta última ha rebut recentment una interpretació especial a duo amb Elton John, va acabar 2020 amb el llançament de la edició de luxe de SAWAYAMA. Sense gènere fora dels límits per a l’atrevida cantant/compositora/productora, Sawayama ha estat aclamada com el “futur del pop”, unint-se al esglaó superior de la lliga principal del pop del camp esquerra. Ara, agregant actuació al seu currículum, l’artista llançarà la seva primera gira mundial principal dintre d’aquest 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada