Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 9 de maig del 2021

'Love and Death'.

Des de Deadline, ens informen de que HBO Max ha encarregat la sèrie limitada Love and Death, protagonitzada per Elisabeth Olseb (WandaVision) com la assassina de Texas Candy Montgomery en la vida real. Estarà basada en el llibre Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the suburbs de Jim Atkinson i Joe Bob Briggs, a més d’articles de Texas Monthly. El lema de la sèrie és: “Dos parelles que van a la església, gaudint de la vida familiar d’un petit poble de Texas, fins que algú pren una destral”.

Sarah Aubrey, directora de contingut original de HBO Max, estava encantada amb la comanda de la sèrie. “Aquesta és una història apassionant sobre les frustracions i els desitjos de dues dones en un petit poble que culmina en un terrible acte de violència”, va dir Aubrey. “Estem encantats d’associar-nos amb David, Lesli, Nicole i Per, i som increïblement afortunats de tenir a Elisabeth en el centre de la nostre història per a treure a la llum totes les capes de Candy que fan que aquesta història sigui tant inoblidable”.

La sèrie serà escrita per David E. Kelly (The Undoing) i dirigida per Lesli Linka Glatter (Mad Men), els quals també en seran productors executius. Els productors executius inclouen a Nicole Kidman i Per Saari a través de Blossom Films, Scott Brown i Megan Credydt a través de Texas Monthly, Matthew Tinker, Michael Klick i Helen Verno.

“No podem imaginar un artista més perfecte per a interpretar el paper principal de Candy que Elisabeth Olsen”, va dir Kevin Beggs, president de Lionsgate Television Group. “El seu talent, la seva personalitat i energia pot encisar al públic com cap altre. Estem orgullosos de col·laborar amb un equip creatiu de la classe mundial de Lesli, David i Nicole en aquesta sèrie emocionant i intrigant i de dur un altre propietat Premium emocionant als nostres socis de HBO Max”.

Curiosament, Elisabeth Moss interpretarà a la mateixa assassina amb destral en una pròxima sèrie anomenada Candy de Universal Content Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada