Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 23 de maig del 2021

'Chapelwaite'.

Epix ha publicat el teaser tràiler oficial de Chapelwaite, oferint-nos un primer cop d’ull al guanyador del Premi de l’Acadèmia Adrien Brody (The Pianist, Peaky Blinders, The Grand Budapest Hotel) en la pròxima sèrie basada en el conte Jerusalem’s Lot de Stephen King. També han aparegut noves fotografies del espectacle de terror, que podeu veure a continuació.  

          







Ambientada en la dècada de 1850, la sèrie segueix al Capità Boone (Adrien Brody), qui trasllada a la seva família de tres fills a la seva llar ancestral en la petita i aparentment tranquil·la ciutat de Preacher’s Corners, Maine, després de que la seva esposa moris al mar. Tot i això, Charles aviat tindrà que enfrontar-se als secrets de la sòrdida història de la seva família i lluitar per acabar amb l’obscuritat que ha cobert als Boone durant generacions.

Al costat de Brody, la sèrie també estarà protagonitzada per Emily Hampshire com a Rebecca Morgan (Schitt’s Creek), anteriorment descrita com “una jove ambiciosa” que va deixar les comoditats de la llar per anar a la universitat i ara ha tornat a escriure per a la prestigiosa revista Atlantic. Es sent atreta instantàniament pel personatge de Brody i sol·licita ser institutriu de la infame mansió de Chapelwaite per a poder escriure la pròxima gran novel·la gòtica basada en la seva família.

Chapelwaite és una producció executiva de Donald De Line, Jason Filardi i Peter Filardi. La sèrie s’estrenarà al mes d’Agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada