Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 16 de maig del 2021

'What If...?'.


Una de les sèries més interessants de Disney+ en desenvolupament és What If...? de Marvel Studios, que és una sèrie animada basada en els còmics de What If...? i que Marvel publica ocasionalment. Ara tenim una millor idea de la seva data d’estrena.

Segons Entertainment Weekly, la sèrie s’estrenarà a Disney+ en algun moment d’Agost. Això els hi dóna als fans de Marvel quelcom que veure durant els mesos d’estiu. Recordem però que ja tenim uns quants “productes” de Marvel estrenant-se al estiu, essent primer la sèrie de Loki que s’estrenarà el pròxim 9 de Juny, seguit del film tant posposat de Black Widow que s’estrenarà el pròxim 09 de Juliol i després sense data concreta vindria la de What If...?. També tenim més a prop, tot i que no sabem si tindrà gaire relació amb el MCU, la sèrie animada del malvat de Marvel Studios M.O.D.O.K que s’estrenarà el pròxim divendres 21 de Maig. La antologia animada de What If...? reimagina els esdeveniments del Univers Cinematogràfic de Marvel, incloent a Peggy Carter convertint-se en Captain Britain i Steve Rogers convertint-se en Iron Man, entre d’altres històries. El personatge principal de la sèrie serà Uatu the Watcher, a qui Jeffrey Wright li posarà veu.

La sèrie original dels còmics de What If...? va fer el seu debut l’any 1977 i s’han publicat fins la data uns 200 números al llarg del temps. Les històries van des de escenaris inversemblants fins a preses més plenes d’humor. És una excel·lent manera per a que Marvel utilitzi el servei de streaming per a explicar històries llestes per a fer servir que no es poden aconseguir a través del live-action.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada