Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 de maig del 2021

'Batgirl'.


El film de Warner Bros. i DC, Batgirl, ha trobat als seus directors en la forma del duo de Bad Boys for Life i alguns episodis de Ms. Marvel, Adil El Arbi i Bilall Fallah, segons The Hollywood Reporter. El film, suposadament planejada per a HBO Max, està escrita per Chistina Hodson (Bumblebee, Birds of Prey, The Flash) i produïda per Kristin Burr (Cruella).

Batgirl es centrarà en Barbara Gordon, la filla del comissari de policia de Gotham City, James Gordon. El personatge va ser vist per primer cop en la sèrie de Batman de 1967 amb la difunta Yvonne Craig interpretant a Barbara. La primera aparició de Batgirl en el còmic va ser a Detective Comics #357 del escriptor Gardner Fox i l’artista Carmine Infantino.

“Amb Batgirl, esperem dur a l’audiència a un passeig divertit i veure un costat diferent de Gotham”, va dir Burr. “El guió de Christina Hodson està farcit d’esperit. Adil i Bilall tenen una energia emocionant i alegre que és contagiosa, el que els converteix en els cineastes perfectes per aquest Batprojecte. I estic emocionat de poder ser part del univers de DC, el qual és genial”.

L’última aparició de Batgirl/Barbara Gordon en un film live-action va ser a Batman & Robin de Joel Schumacher, estrenada l’any 1997 i interpretada per Alicia Silverstone al costat del Batman de George Clooney i el Robin de Chris O’Donnell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada