Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 28 de maig del 2021

'Danai Gurira'.


Segons Deadline, l’estrella de The Walking Dead, Danai Gurira, ha signat recentment per a repetir el seu paper de Okoye, la general Dora Milaje, en el spin-off de Black Panther de Ryan Coogler per a Disney+, que es descriu com una sèrie original. No està clar si aquest és també el mateix projecte que la sèrie anterior de Wakanda que es va anunciar per primer cop que estava en desenvolupament el passat mes de Febrer.

A més, també s’ha confirmat que Gurira tornarà oficialment per a la pròxima seqüela de Marvel Studios, Black Panther: Wakanda Forever, que començarà la seva producció en algun moment d’aquest any a Atlanta. Okoye de Gurira va aparèixer per primer cop en l’aclamat film de superherois Black Panther de 2018, a la qual va seguir amb aparicions a Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame.

Basat en el Marvel Comics de Stan Lee i Jack Kirby, Black Panther: Wakanda Forever continuarà explorant l’incomparable món de Wakanda i tots els rics i diversos personatges presentats en el primer film. Un cop més estarà dirigit i escrit per Ryan Coogler.

Encara es mantenen en secret els detalls sobre l’argument de la seqüela, però Kevin Feige va confirmar prèviament que T’Challa de Chadwick Boseman no tindrà un recast. S’espera que la majoria del repartiment del primer film torni per a la seqüela amb la incorporació de Tenoch Herta (Narcos: Mexico), qui, segons les informacions, ha estat escollit com l’antagonista.

Black Panther: Wakanda Forever està programat per estrenar-se el pròxim 08 de Juliol de 2022, quasi dos anys després de la defunció precoç de l’estrella titular i l’aclamat actor Chadwick Boseman, qui va morir a l’edat de 43 anys després de la seva lluita en la intimitat durant 4 anys de càncer de colon.  

Black Panther va rebre 7 nominacions en la 91ª Edició dels Premis de l’Acadèmia, inclòs Millor Film, amb premis a Millor Disseny de Vestuari, Millor Banda Sonora Original i Millor Disseny de Producció. Black Panther és el primer film de superherois en rebre una nominació a Millor Film i la primera del MCU en guanyar un Premi de l’Acadèmia (en aquest cas en va guanyar 3). També va rebre tres nominacions en la 76ª Edició dels Golden Globe Awards, dos guanys en els 25ns Screen Actors Guild Awards i tres guanys en els 24ns Critic’s Choise Awards amb 12 nominacions, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada