Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 27 de maig del 2021

'Monsters at Work'.

Una notícia que se’m va passar per alt a principis de la setmana passada i és que Disney i Pixar van publicar un teaser de Monsters at Work, la pròxima sèrie animada seqüela del film Monsters, Inc. De 2001, que presenta el retorn de John Goodman i Billy Crystal mentre repeteixen els seus respectius papers posant veu a Sulley i Mike. La sèrie està programada per estrenar-se el pròxim 02 de Juliol, exclusivament a Disney+.

El teaser que podeu veure a continuació, ens brinda el nostre primer cop d’ull als esdeveniments posteriors al final del primer film, on l’icònic duo ara queda a càrrec de la companyia. També ens presenta a nous personatges com Taylor Tuskmon (Ben Feldman), el qual somia en convertir-se en un espantador, de sobte es trastoquen degut a la nova direcció de la companyia de fer riure als nens en lloc d’espantar-los.

          

          

Monsters at Work seguirà sis mesos després dels successos del film original, amb la planta d’energia Monsters ara cultivant els riures dels nens per alimentar la ciutat de Monstropolis, gràcies al descobriment de Mike i Sully de que els riures generen deu vegades més energia que els crits. La sèrie segueix la història de Tylor Tuskmon (Ben Feldman), un jove i ansiós monstre que es va graduar com el millor de la seva classe a Monsters University i sempre va somiar amb convertir-se en un Scarer fins que aconsegueix un treball a Monsters, Incorporated, i descobreix que la por està fora i els riures estan dins. Tylor és reassignat temporalment al Equip de Instal·lacions de Mosnters, Inc. (MIFT), ha de treballar al costat d’un grup de mecànics inadaptats mentre es marca com a objectiu en convertir-se en un bromista.

També protagonitzarà el repartiment de veus els originals de la franquícia John Ratzenberger com a Yeti, Jennifer Tilly com a Celia Mae i Bob Peterson com a Roze, germana bessona del seu personatge original de Monsters, Inc., Roz. Els nouvinguts a la franquícia Ben Feldman (Superstore) coma Tylor Tuskmon, Mindy Kaling com a Val Little, Henry Winkler com a Fritz, Lucas Neff com a Duncan i Alanna Ubach com a Cutter, els quals són part de la tripulació del MIFT. Kelly Marie Tran (Star Wars: The Last Jedi, Raya and the Last Dragon), Stephen Stanton (Star Wars Resistance) com a Smitty i Needleman, el desastrós equip de custodia de Monsters Inc., i Aisha Tyler (Archer) com la mare de Tylor, Millie Tuskmon.

Monsters at Work és una producció executiva i desenvolupada per Bobs Gannaway (Mickey Mouse Clubhouse, Planes: Fire & Rescue). Sean Lurie (Inner Workings), nominat al Oscar, n’és productor, i Kat Good (Big Hero 6 the series) i Steve Anderson són directors supervisors de Disney Television Animation. El difunt Rob Gibbs (Monsters, Inc.) també va ser director en alguns episodis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada