Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 17 de maig del 2021

'Tomb Raider 2'.


Han passat quatre mesos, des de que es va confirmar que Misha Green havia estat seleccionada per a escriure i dirigir la seqüela de Tomb Raider de MGM i protagonitzada per Alicia Vikander. Ara la directora s’ha dirigit a Twitter per a compartir una nova actualització del projecte i en la seva publicació, la creadora de Lovecraft Country ha confirmat que ja ha completat el primer esborrany del guió, al mateix temps que ha revelat el títol provisional de la seqüela “Obsidian”.

Com ha dir Green, el projecte encara té un llarg recorregut abans de debutar a la gran pantalla. La majoria de preproduccions de projectes d’alt perfil triguen un any o més, abans no comencen a filmar. Curiosament, el títol no aprovat té una connexió amb el material d’origen, ja que s’ha utilitzat amb freqüència en la sèrie de videojocs, com els col·leccionables de obsidiana que Lara Croft ha de trobar a Lara Croft Go, així com les fulles d’obsidiana incloses a Shadow of the Tomb Raider, del que Green ha revelat prèviament que n’és fan.

Tomb Raider 2 va ser programat originalment per a ser dirigit per Ben Wheatley (Free Fire, High-Rise) amb la seva col·laboradora i esposa Amy Jump adjunta per escriure’n el guió. La producció del film de MGM i Warner Bros. es va planificar per al 2020, amb una data d’estrena fixada originalment per al 19 de Març de 2021, però òbviament s’ha endarrerit per culpa de la situació mundial.

Després del endarreriment, es va revelar que Misha Green havia estat escollida per a substituir a Wheatley i Jump com a directora i escriptora, mentre que Alicia Vikander encara està llesta per a encapçalar la seqüela. Els detalls de l’argument de la seqüela es mantenen en secret. Graham King tornarà a produir a través de la seva companyia GK Films, al costat de Elisabeth Cantillon a través de The Cantillon Company.

Tomb Raider es va estrenar el Març del 2018, amb un pressupost de 94M$ i recaptant a USA un total de 58.250.803$ i uns altres 216.400.000$ a la resta del món i un global de 274.650.803$. Va recaptar pràcticament el mateix, que la primera protagonitzada per Angelina Jolie ‘Lara Croft: Tom Raider’, amb 274.703.340$ (pressupost 115M$) i força més que la segona ‘Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life’, amb 156.505.388$ (pressupost 95M$). Veurem si la segona entrega en la que protagonitza Vikander, te més èxit que la segona de Jolie.

El film del 2018 també va estar protagonitzat per Dominic West (Money Monster, 300), Walton Goggins (The Hateful Eight, Django Unchained) i Daniel Wu (Into the Badlands). Roar Uthaug (The Wave) va dirigir el film i Graham King (The Departed) va ser productor per part de GK Films.

Tomb Raider 2 per ara no compta amb data d’estrena. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada